Invo henter erfaren prosjektleder fra Tietoevry

Elin Lovinda Brandt Bae er ansatt som ny senior prosjektleder i IT-selskapet Invo i Ålesund. Foto: Invo

Elin har over 15 års erfaring innenfor prosjektledelse. De siste 12 årene har hun jobbet i Tietoevry med alt fra kvalitetsledelse til cybersikkerhet.

Roberth Klemetsen, administrerende direktør i Invo, forteller om en perfekt match da de møtte Elin.

̶  Invo skal øke arbeidsglede og verdiskaping på arbeidsplasser med teknologi som forenkler og effektiviserer hverdagen. Man må forstå kunden, prosesser og produkt for å evne å forenkle det som kan virke komplisert. Det gjør Elin til gangs. Hun har en egen evne til å forklare ting på en enkel måte. Hun er fremoverlent og brennende engasjert i kvalitet, forteller Roberth.

Les også: Invo styrker kompetansen på prosjektledelse

Skaper mestringsfølelse


Mye av Elins prosjektledererfaring er fra innføring av kvalitetsstyringssystemer og Sharepointbasert programvare for kommuner, direktorater og næringsliv.

̶  Jeg trives veldig godt i denne rollen. Det handler om å få kundene med hele veien i prosessen. De ønsker ofte råd til hvordan lykkes med implementeringen av ny programvare. Jeg motiveres av å skape mestringsfølelse hos kundene mine. Derfor ser jeg det også som en viktig del av oppgaven som prosjektleder å gi god opplæring underveis, forteller Elin.

Men det er ikke alltid kundene får det de vil.

̶  Noen ganger ser vi at kunder ber om noe som de egentlig ikke trenger. Da gjelder det å være en god rådgiver og ha en god dialog om hva som er viktig, sier Elin

Startet med tredagers strategiseminar


Elin begynte som senior prosjektleder i Invo på en fredag. Allerede første helgen deltok hun på Invos strategiseminar som varte over tre dager.

̶  Det var en utrolig lærerik og hyggelig start. Da jeg møtte opp på kontoret i Ålesund på mandag, kunne jeg navnene på alle og hva de jobbet med. Onboardingen i Invo har vært et imponerende opplegg med møter, opplæring og skygging i kundemøter, forteller Elin.

Elin er allerede i gang med sitt første lille prosjekt.

̶  Jeg er imponert over effektiviteten i Invo. I teamene har alle sin rolle. Samtidig jobber alle med de samme produktene. Det betyr at det er kort vei fra tanke til handling. Å ha utviklerne rett utenfor kontoret er luksus. Da kan man få raske avklaringer på det kundene ønsker, sier Elin.

Fra kulturscenen til kvalitetsledelse


Elin er vandt med å sjonglere mange baller i lufta samtidig. På fritiden synger hun i kor, arrangerer konserter og er aktiv på scenen med revy og improteater. På jobb leder hun IT-prosjekter med stor presisjon og dedikasjon.

̶  Jeg trives når det foregår mye. Privat er jeg kanskje litt kaospilot, men på jobb har jeg stålkontroll. For meg handler det alltid om to ting; å skape en god flyt i hverdagen – og å skape gode opplevelser med folk, forteller Elin.