Invo henter sunnmøringen Christoffer Haukås til ny lederstilling

Etter nesten åtte år i Bergen flytter Christoffer Haukås nå «hjem» til Ålesund og trer inn i rollen som CTO hos Invo AS. Han skal lede selskapets produkt- og prosjektavdeling, med et mål om å etablere seg i nye markeder.

Roberth Klemetsen, administrerende direktør i Invo, er svært glad for å ha Haukås med på laget. Han mener ansettelsen komplementerer en allerede sterk stab, og ruster selskapet for å fortsette den gode veksten de har hatt de siste årene.

– Invo er i en vekstprosess og vi er klare for å ta store steg. Da er vi opptatt av å få med nye personer som vil løfte Invo til nye høyder, og vi har god tro på at Christoffer er nettopp en slik person, sier Klemetsen.

Høy etterspørsel etter Invos produkter

34-åringen, opprinnelig fra Brattvåg, har en bakgrunn fra blant annet VARD, Atea og Capgemini. Hos sistnevnte var han ansvarlig for skytjenester, noe som også blir en viktig del av hans ansvarsområde i Invo.

– Jeg har jobbet med skytjenester i store deler av min karriere, men etterspørselen har aldri vært større. Vekstpotensialet for Invos produkter er med andre ord enormt, og jeg tror det er et mulighetsrom for å ta steget ut i både Europa og resten av verden, uttaler Haukås.

Skal bistå med å utforme selskapets strategi

Haukås vil som nevnt tre inn i stillingen som CTO, og vil dermed ha ansvar for prosjekt- og produktutvikling i Invo. Muligheten til å påvirke selskapets strategi fremover var en av tingene som gjorde stillingen attraktiv for Haukås.

– Det er veldig spennende å få være med på å utforme den reisen selskapet nå skal ut på. Invo har store ambisjoner, både i Norge og i utlandet, og jeg ser frem til å kunne være en bidragsyter til at disse blir realisert, konstaterer han.

Sikter på flere ansettelser fremover

Med Haukås med på laget står Invo nå sterkere rustet til å fortsette veksten, men administrerende direktør Roberth Klemetsen er ikke ferdig med å styrke staben helt ennå.

– Vi er som nevnt i en prosess der vi skal vokse som selskap. Da trenger vi flere folk, og vi vil utover høsten se etter blant annet utviklere, prosjektledere og selgere som kan komplementere vår kompetanse, opplyser Klemetsen.

For ytterligere spørsmål:

Roberth Klemetsen, CEO i Invo
roberth@invo.no

Christoffer Haukås, CTO i Invo
christoffer.haukaas@invo.no