Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo søker Team Lead

Arbeidsgiver: Invo

Stillingstittel: Team Lead

Frist: 12.01.2024

Ansettelsesform: Fast

Søk på stillingen: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=333258142 

Invo forenkler hverdagen!

Invo er ledende innen dokumenthåndtering og vår SharePoint-løsning brukes i dag av våres kunder over hele Norge for å en enklere og mer effektiv arbeidshverdag.

Din arbeidshverdag

Som Team Lead vil du være en nøkkelperson som har ansvaret for å lede og utvikle vår konsulent- og supportavdeling. For å trives hos oss må du være fleksibel og like å ha mange baller i luften, for du vil fungere som et bindeledd mellom teamet og andre avdelinger som salg, prosjekt og utvikling. Dette for å sikre god kommunikasjon og framdrift på oppgaver.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Ansvaret for oppfølging og utvikling av teamet av konsulenter og support
  • Være et bindeledd både innad i teamet og opp mot salg, prosjekt og utvikling, samt ha helhetsbildet.
  • Bistå i funksjonell testing og dokumentasjon
  • Bistå salg og prosjekt med funksjonsbeskrivelser, estimering og avklaring

Noe av det vi har gjort de siste årene for å styrke samholdet ytterlige er turer til Son Spa og Geiranger, med teambuilding aktiviteter og mye moro. Vi er allerede i gang med å planlegge vår neste utflukt. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, derfor har vi stort fokus på egenutvikling med kurs og sertifiseringer.

Hvem er du?

Vi ser etter en fremoverlent og initiativrik lagspiller som samler teamet. Du ser løsninger der andre ser hindringer og tar eierskap slik vi leverer de beste tjenestene til våre kunder. For å lykkes i denne rollen har du en relevant høyere utdanning i bunn og en god teknisk forståelse innen data/IT. Samtidig at du har erfaring fra å ha ledet prosjekt og/eller mennesker. 

Kjenner du deg igjen og er klar for å ta fatt på nye utfordringer? Vi ser frem til å motta din søknad.

Om arbeidsgiveren

Invo AS er Microsoft ISV Gold Partner og er et av Norges ledende kompetansemiljø på SharePoint. Vårt formål, og rett og slett grunnen til at vi eksisterer, er for å skape arbeidsglede og verdiskapning på arbeidsplasser, med teknologi som forenkler og effektiviserer hverdagen. Invo skal gjøre arbeidshverdagen enkel, trygg og brukervennlig. Vi skal være i front av teknologien og utvikle innovative IT-løsninger.Vi utvikler standard programvare som er integrert med Microsoft. Gjennom kontinuerlig innovasjon er selskapet godt posisjonert for videre vekst. Det som gjør oss unike er vår loggklient, Invo Connect. Vi har fokus på å levere brukervennlige løsninger innenfor ulike forretningsområder og bransjer. Selskapet har en differensiert kundeportefølje som gir store synergier ved utvikling av programvaren. I Invo AS etterstreber vi å jobbe tett med kundene for å få innspill og ideer til ny og forbedret funksjonalitet. Selskapet har kultur for læring og et system for kompetansedeling. Med denne kunnskapen bistår vi kundene med fokus på å levere løsninger for samhandling. Selskapet hadde i 2022 en samlet omsetning på ca. MNOK 40 og 25 ansatte fordelt på hovedkontor i Breivika i Ålesund, og salgskontor i Oslo.