Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Vi søker Test Lead

Ønsker du å forenkle våre kunders hverdag ved hjelp av teknologi i et spennende selskap i vekst? Bli en del av Invo!

Ønsker du å forenkle våre kunders hverdag ved hjelp av teknologi i et spennende selskap i vekst? Bli en del av Invo!

Invo tilbyr en komplett IT løsning for dokumenthåndtering, med de mest fleksible løsningene i markedet. Vi jobber for å alltid være i front av teknologien og utvikle innovative IT-løsninger sammen med våre kunder. Vi forenkler de ansattes hverdag, automatiserer rutiner og strukturerer all informasjon gjennom én brukervennlig arbeidsflate. Ansatte, kunder og samarbeidspartnere er vår stolthet og drivkraft, når vi bygger dagens og fremtidens løsninger for dokumenthåndtering. Vi har en utrolig vekst og sikter mot å tredoble omsetningen innen 5 år! For at vi skal nå vårt mål trenger vi DEG! Vi søker nå Test Lead til vårt kontor i Ålesund som ønsker å forbedre og videreutvikle vår testmetodikk. Bli med på vår spennende reise!

Din arbeidshverdag:

Som Test Lead hos oss vil du være en viktig ressurs i arbeidet med å sikre og utvikle våre produkter. Du vil være en del av et svært kompetent og inkluderende team i et selskap i sterk vekst. Vi trigges av å oppnå best mulig resultat, med høyest mulig kvalitet. Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver: 

  • Bygge testrutiner/strategi i selskapet
  • Sørge for best mulig kvalitet på programvaren som utvikles og leveres
  • Sørge for at vi får mindre feil på programmene våre
  • Sikre løsninger som fungerer godt ute hos kundene
  • Tester både internt og eksternt
  • Testdokumentasjon

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en ambisiøs og systematisk teamplayer som er brennende opptatt av kvalitet. Du søker kontinuerlig etter muligheter til forbedring slik at best mulig løsning tilbys kunden. I tillegg har du gode kommunikasjonsevner og holder deg oppdatert på dagens teknologiske løsninger. For å kunne lykkes i denne rollen har du gjerne noen års erfaring med testing/DevOps eller er en utvikler med spesialisering innenfor testing. Samtidig har du en bachelor eller master innen IT eller lignende studieretning i bunn.

Kjenne du deg igjen i dette? Send oss en søknad!

Søknader vurderes fortløpende.

Om oss

Invo AS er Microsoft ISV Gold Partner og er et av Norges ledende kompetansemiljø på SharePoint. Vi utvikler standard programvare som er integrert med Microsoft, og gjennom kontinuerlig innovasjon er selskapet godt posisjonert for videre vekst. Det som gjør oss unike er vår loggklient, Invo Connect. Vi har fokus på å levere brukervennlige løsninger innenfor ulike forretningsområder og bransjer. Selskapet har en differensiert kundeportefølje som gir store synergier ved utvikling av programvaren. I Invo AS etterstreber vi å jobbe tett med kundene for å få innspill og ideer til ny og forbedret funksjonalitet. Selskapet har kultur for læring og et system for kompetansedeling. Med denne kunnskapen bistår vi kundene med fokus på å levere løsninger for samhandling. Selskapet hadde i 2019 en samlet omsetning på ca MNOK 30 og 21 ansatte fordelt på hovedkontor i Breivika i Ålesund, og salgskontor i Oslo.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!