Gjør livet med SharePoint enkelt!

"Effektiv sakshåndtering, mer fornøyde medlemmer"

Håvard Lohne

Kommunikasjonsrådgiver , Finansforbundet

icon

Loggeklient

INVO Move


Invo Move er en loggeklient integrert med MS SharePoint / Office 365 som forenkler lagring av selskapsinformasjon. Invo Move gir brukerne full tilgang til MS SharePoint og OneDrive for Business direkte fra Outlook. 

Samhandlingsverktøy

INVO Projects


Invo Projects er en standard modul for prosjekthåndtering integrert med MS SharePoint / Office 365 teknologi. Invo Projects gir dere mulighet til å opprette og administrere oversiktlige og fullverdige samarbeidsrom i SharePoint.

Administrasjon

INVO Document Center


Invo Document Center er en standard modul for dokumenthåndtering integrert med MS Sharepoint / Office 365 teknologi. Invo Document Center gir brukeren et velkjent grensesnitt for en enklere adapsjon av løsningen. 

Sakshåndtering

INVO Case Management


Invo Case Management er en standard modul for sakshåndtering integrert med MS SharePoint / Office 365 teknologi.

Invo Case Management gir dere et enkelt, dynamisk og effektivt saksbehandlingssystem i SharePoint.

Kvalitet- og styringssystem

INVO QMS


Invo QMS er en standard modul integrert med MS SharePoint / Office 365 teknologi. Invo QMS/Kvalitetssystem er en standard plattform hvor kunden selv kan bygge og vedlikeholde løsningen for å dekke sine behov.

Avtale- og kontraktshåndtering

INVO Contracts


Invo Contracts er en standard modul integrert med MS SharePoint / Office 365 teknologi. Med Invo Contracts kan man samle all informasjon i kontraktens livsløp på et sted med tilgangsstyring og varsling.

Landingsside

INVO Intranet


Invo Intranet er en standard modul integrert med MS SharePoint / Office 365 teknologi. Invo Intranet gir brukerne en startside med tilgang til nyheter, områder/moduler og eksterne applikasjoner.   

Se også våre tilleggsapplikasjoner

icon

Add-Ons

INVO Template Library


Invo Template Library er en tilleggsmodul som forenkler, kvalitetssikrer og effektiviserer distribusjon av bedriftens maler i MS SharePoint / Office 365. Publiser riktige maler på rett sted og til rett person.

icon

Add-Ons

INVO Access Control


Invo Access er en tilleggsapplikasjon som forenkler administrasjon og gir en god oversikt over interne og eksterne tilganger på mapper og filer i MS SharePoint / Office 365. I samme oversiktbildet, kan du enkelt fjerne tilganger. 

icon

Add-Ons

INVO Automation Registry


Invo Automation Registry er et integrert verktøy i Invo Solution hvor bedriften din kan hente juridisk riktig informasjon på alle selskap (kunde og leverandører) direkte fra Brønnøysundregistrene.

Det som gjør oss unike, er vår loggeklient Invo Move!

Kundecaser