INVO Move

INVO Move

Invo Move er en loggeklient integrert med MS SharePoint / Office 365 som forenkler lagring av selskapsinformasjon. Invo Move gir brukerne full tilgang til MS SharePoint og OneDrive for Business direkte fra Outlook. 


icon

Invo Move bidrar til økt produktivitet, sikkerhet og kontroll gjennom enklere lagring og gjenfinning ved hjelp av automatisk metadatafangst.

 

Dette får du: 

  • Lagre filer rett fra Word, Excel og PowerPoint – og alle andre programmer 
  • Enkelt opprette nye lagringsområder (prosjekter, selskapsområder, kontakter, mapper) 
  • Støtter alle filformater 
  • Søk og naviger direkte i SharePoint fra Outlook 
  • Opprett egne favoritter i Outlook – for rask lagring 
  • Drag n’ drop e-poster direkte til SharePoint med tilknyttet metadata 
  • Metadata-håndtering 
  • Full støtte for Office 365 

Invo Move hjelper brukerne med å enkelt lagre dokumenter og e-poster til selskapets forretningsområder i SharePoint. Ved hjelp av Invo Move, kan brukere enkelt laste opp, finne og dele dokumenter og e-poster direkte fra MS Outlook. Invo Move hjelper til med SharePoint-adapsjon og sørger for at kritisk dokumentasjon ikke blir liggende i den enkeltes Outlook. 

 

Med mulighet for å definere favoritt lokasjoner og tilgang til sist og mest brukte lokasjoner i SharePoint, vil brukeren enkelt navigere i en struktur direkte fra Office-programmene. I Invo Move vil brukeren ha mulighet til å kunne lagre, åpne og redigere dokumentene direkte i Office 365.  

 

I Outlook, vil brukeren kunne dele dokumenter fra SharePoint direkte i form av vedlegg eller dokumentlink slik at flere kan samhandle på dokumentet samtidig og i en og samme versjon. 

 

Med globalt søk i Invo Move, er hastigheten økt slik at det er enkelt å søke innenfor store mengder innhold direkte i klienten.  

 

*Invo Move selges kun i sammenheng med andre moduler. 

 

Online Demo

Bestill demo

"Vi valgte Invo fordi Invo gjør SharePoint enkelt, noe det i utgangspunktet ikke er."

Eivind Teig

Systemutvikler , NOF

For mer info +47 70 13 21 12 eller salg@invo.no