Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Stor-Oslo Eiendom AS

Invo har hjulpet oss med effektiv datalagring. Spesielt når det gjelder e-post. Vi har store mengder med e-poster som vi skal lagre, og som skal være tilgjengelige for andre i prosjektet og organisasjonen. Invo har løst dette på en veldig god måte.

Invo har hjulpet oss med effektiv datalagring. Spesielt når det gjelder e-post.

Lars-Henrik Manengen
Prosjektleder, Stor-Oslo Eiendom

Når vi oppretter et prosjekt fra scratch, så får vi ved hjelp av Invo satt opp og organisert prosjektet akkurat slik vi vil ha det fra dag én. Da er det bare å jobbe med dataflyten i prosjektet, samtidig som det er veldig fint at det er en såpass god metadatalagring, som gjør at sporbarheten i prosjektene blir veldig bra etterpå.

 

Søkefunksjonen i Invo er veldig fin å bruke, slik at vi kan finne tilbake til de dokumentene som vi trenger til enhver tid.

 

Ikke minst kvalitetssystemet bruker vi veldig mye. Jeg kan nesten si at det er morsomt å jobbe med kvalitetssystem nå. For å få frem de viktige tingene i organisasjonen, samt erfaringsoverføring til andre som jobber med andre ting.

 

Generelt sett så er vi veldig fornøyd med oppfølgingen til Invo. De har gjort det enkelt for oss med tanke på både webinarer og e-læring.

Stor-Oslo Eiendom er en uavhengig partnereiet eiendomsutvikler og investeringspartner med primærkompetanse på bolig, kontor, hotell og logistikk i Stor-Oslo regionen. Selskapet utvikler per idag over 6500 boliger og 150 000 kvm næring.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!