Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Arild Finstad (1)
Bakke Leiligheter AS
Når Bakke Leiligheter AS valgte Invo, var det fordi systemene oppfylte bedriftens krav til dokumenthåndtering, samtidig som det var brukervennlig og effektivt.
TRAFSYS-DSC_0725-1-scaled.jpg
Trafsys AS
Den aller største gevinsten for oss har vært at datadriften har blitt flyttet fra egne servere og inn i skyen. Det har økt sikkerhetsnivået hos oss, ettersom vi nå har filene tilgjengelig uansett hva som skjer.
hersleth-2-1200x640-min.png
Hersleth Entreprenør AS
Basert på erfaringene vi hadde fra bruk av de andre systemene, visste vi at vi hadde behov for en onlineløsning som var tilpasset våre behov. Derfor var vi veldig positive når Invo tok kontakt med oss og presenterte sin løsning. Det at Invo baserte seg på SharePoint var også et stort pluss, ettersom dette var noe vi allerede abonnerte på gjennom Microsoft 365.
Nansenparken 004
Agaia AS
Steen & Lund trengte et verktøy som støttet oss i å lage en felles metodikk for dokumentasjon, usikkerhetsstyring og kontroll i prosjektgjennomføring. Videre hadde vi behov for et åpent system som kunne integreres med de mer spesialiserte systemer og applikasjoner, for å samle all informasjon på én plass.
jaerentreprenor-1.jpg (1)
Jærentreprenør AS
Den dagen vi innførte Invo, var jeg ute i møter med kunder og mellom to møter hadde jeg ca. 20 minutter ledig tid. Da fulgte jeg linken som ble sendt ut og koblet meg til systemet både på iPad og iPhone. I løpet av 5 minutter var jeg oppkoblet og hadde tilgang til alle filer og dokumenter i systemet. Veldig enkelt og funksjonelt!
Uten Navn 2
Stor-Oslo Eiendom AS
Invo har har hjulpet oss med effektiv datalagring. Spesielt når det gjelder e-post. Vi har store mengder med e-poster som vi skal lagre, og som skal være tilgjengelige for andre i prosjektet og organisasjonen. Invo har løst dette på en veldig god måte.
Istock 1174589889
Den norske legeforening
Legeforeningen ønsket primært et fleksibelt saksbehandlingssystem som vi enkelt kunne tilpasse etter våre behov. Etter anbefaling fra andre kunder, tok vi kontakt med Invo som leverte et sakssystem som var SharePoint-basert og integrert med Office 365.
Lierhus1
Lierhus AS
Lierhus ønsket en dokumenthåndteringsløsning som skulle dekke følgende behov: sporbarhet, papirløst, tilgjengelighet og lett å bruke. Kort sagt, bort fra kopiering av filer og ringpermer, og opp i den digitale skyen.
Sanibell Bv 8C5nfqhcdsw Unsplash
SansBygg AS
Invo leverer et brukervennlig dokumentstyringssystem som gir god oversikt. E-post kommunikasjon lagres enkelt med Invo Move og er tilgjengelig for hele prosjektteamet.

Det som gjør oss unike, er vår applikasjon Invo Connect.

Med Invo Connect er det enkelt å lagre e-poster og dokumenter i SharePoint og Teams. Invo Connect gjør Outlook-søkene like gode som Google. Uansett hva filnavnet er finner Connect filen du ser etter.