Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo 11 Some Poster (2)
BundeBygg
Da BundeBygg var på jakt etter et nytt system, trengte de noe som kunne samle informasjon og tilganger til systemer i én arbeidsflate. Med Invo fikk de en inngangsport til de fleste verktøy som brukes i hverdagen. 
Erling HRP
HRP AS
HRP har over 300 prosjektledere og mer enn 500 ansatte – og alle bruker Invo. Da HRP startet med Invo i 2014, var de ute etter et system som gjorde prosjekt- og dokumenthåndteringen enkel og tilgjengelig.  
Arild Finstad
Bakke Leiligheter AS
Når Bakke Leiligheter AS valgte Invo, var det fordi systemene oppfylte bedriftens krav til dokumenthåndtering, samtidig som det var brukervennlig og effektivt.
Hrl Dscf4538 Scaled (2)
HRL Entreprenør
Invo sine løsninger forenkler de ansattes hverdag gjennom å automatisere rutiner og strukturere all informasjon gjennom én brukervennlig arbeidsflate. 
risa-scaled.jpg
Risa AS
Anleggsentreprenøren Risa ville ha en skalerbar og skybasert løsning som bidrar til samhandling og høy kvalitet i prosjektene sine. Hos Invo fikk de løsningene de trengte.
kjeldaas-bilde-2.jpg
Kjeldaas AS
Etter å ha byttet til Invo har den ledende anleggsbedriften spart mye tid i prosjektene sine og fått et mer pålitelig system for fildeling, forteller Eli Tandberg, administrasjonsleder i Kjeldaas AS.
TRAFSYS-DSC_0725-1-scaled.jpg
Trafsys AS
Den aller største gevinsten for oss har vært at datadriften har blitt flyttet fra egne servere og inn i skyen. Det har økt sikkerhetsnivået hos oss, ettersom vi nå har filene tilgjengelig uansett hva som skjer.
Hersleth 2 1200X640 Min (1)
Hersleth Entreprenør AS
– Vi har fått en mer effektiv arbeidshverdag med Invo Basert på erfaringene vi hadde fra bruk av de andre systemene, visste vi at vi hadde behov for en onlineløsning som var tilpasset våre behov. Derfor var vi veldig positive når Invo tok kontakt med oss og presenterte sin løsning. Det at Invo baserte seg på SharePoint var også et stort pluss, ettersom dette var noe vi allerede abonnerte på gjennom Microsoft 365.
Nansenparken 004 (1)
Agaia AS
Steen & Lund trengte et verktøy som støttet oss i å lage en felles metodikk for dokumentasjon, usikkerhetsstyring og kontroll i prosjektgjennomføring. Videre hadde vi behov for et åpent system som kunne integreres med de mer spesialiserte systemer og applikasjoner, for å samle all informasjon på én plass.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!