Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Trond Vekstra
Regnskapskjeden Vekstra velger Invo
Avtalen med Invo skal sikre enklere e-post- og dokumenthåndtering, og felles rutiner for Vekstras 32 kontorer.
Leif Øie, GK Og Roberth Klemetsen, Invo
Invo skal levere GK sin nye prosjektportal
Enkel, sikker og effektiv. Slik beskrives GK sin nye prosjektportal. Den ledende tekniske entreprenøren har nå valgt det norske IT-selskapet Invo som leverandør i Skandinavia. Avtalen ble signert i januar 2023, og arbeidet er godt i gang.
230120Invo 0241 FJ
Invo ansetter ny Customer Success Manager
Hils på Susanne! Susanne Isaksson ivrer etter å bli kjent med Invos kunder i sin nye rolle som Customer Success Manager. 
ØE Fellesbilde 2C
Øksnes Entreprenør velger Invo
Da Øksnes Entreprenør skulle finne et nytt prosjekthotell falt valget på Invo. Invo skal hjelpe ØE med å forbedre strukturen internt.
211026Invo 0160 F2 3 3J
Vanskelig å holde oversikt over tilganger på dokumenter og mapper?
Med mange ulike prosjekter, dokumenter og mapper i Sharepoint, kan du fort miste oversikten over hvem som har tilgang på hva, og hvilke dokumenter som er delt med hvem. På store prosjekter med flere interne og eksterne deltakere, kan feildelinger få konsekvenser. Invo Tilgangskontroll reduserer du risikoen for feil, og du får oversikt over tilganger med få klikk.
Tuan Williams2
- Øker vi effektiviteten med noen få prosent, utgjør det en vesentlig forskjell for medlemmene
Da fagforeningen Delta valgte Invo i 2015 var det å ha en digital plattform som forenkler og samtidig øker samhandlingen i organisasjonen viktig. Nylig har Delta gjennomgått en oppgradering sammen med Invo for å digitalisere systemene ytterligere. Løsningen er nå enda enklere og mer sømløs. Vi tatt en prat med IT-leder Tuan Williams.
Signering
Invo satser på NTNU-studenter
Invo satser på NTNU- studenter. Konkurransen om de beste hodene er stor. Nå vil IT-selskapet Invo hente talenter fra NTNU Ålesund på veien mot målet om 100 millioner kroner i omsetning.
211207Invo_-0763_FJ.jpg (7)
SmartDok + Invo = Enklere hverdag
Invo og SmartDok inngår et strategisk samarbeid for å gi kunder en fullintegrert løsning, som effektiviserer hverdagen i bygg- og anleggsbransjen. Foto: Invo
211026Invo_-0750_F2_3_3J.jpg (7)
Alt i ett med Invos bransjeløsning

Savner du et system som gir deg full oversikt over prosjekter, dokumenter, fremgang og prosesser, samtidig som du kan sikre at nødvendige e-post lagres på riktig sted? Da er Invos bransjeløsning noe for deg. Foto: Invo AS

220930InvoSon_517_FJ-e1665482437471.jpg (7)
Invo skal styrke merkevaren - ansetter ny kommunikasjonsrådgiver
Da Maylin Skjærmoen Kristiansen gikk rett i en glassrute etter jobbintervjuet med Invo, tok hun det som et godt tegn. Det samme skjedde sist hun fikk jobb. Nå er hun ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Invo.
211026Invo_-1314_FJ-Roberth.jpg (4)
Invo og Winorg forenkler skybasert saksbehandling for organisasjoner

De to norske IT-selskapene, Invo og Winorg, har gått sammen for å bli den ledende leverandøren av digitale saksbehandlingsløsninger til nordiske foreninger, forbund og medlemsorganisasjoner. Foto: Invo AS

211026Invo_-1065_F2_3_3J-e1663151556752.jpg (4)
Invo Start sikrer effektiv deling av informasjon
Vår grunnmodul Invo Start hjelper deg å holde styr på all kommunikasjon du har med ulike selskaper og kontakter. I vårt kontakt- og selskapsregister får du tilgang til lagrede e-poster, prosjekter, saker og filer som er knyttet til kontaktkortet. Du får med andre ord fullt overblikk allerede i Invo Start. Foto: Invo AS.
211026Invo_-0890_F2_3_3J.jpg
Lei av å bruke tiden på rutinearbeid som kunne vært effektivisert?

Består arbeidsdagen av tunge, manuelle prosesser som kunne vært effektivisert? Med Invo kan du redusere tiden dine ansatte bruker på rutinearbeid, slik at de heller kan bruke tiden på de tingene som øker produksjonen og skaper verdi for selskapet. Foto: Invo AS

ingvild-scaled-e1661244754458.jpg
Invo satser på gode brukeropplevelser ansetter Ingvild Fiskerstrand som UX-designer

Ingvild Fiskerstrand fra Ålesund får ansvaret for å designe gode brukeropplevelser hos Invo. Hun kommer til Invo etter nær tre år som ERP- og HR-konsulent i IT-selskapet Columbi og med en mastergrad i informasjonsvitenskap i bagasjen. Foto: Invo AS.

HRL_DSCF4538-scaled.jpg
HRL Entreprenør automatiserer gjentakende IT-oppgaver
Entreprenørselskapet HRL ønsker å redusere intern tid brukt på IT. Derfor flytter de nå all dokumenthåndtering over til Invo. Skyløsningen skal forenkle arbeidsdagen til de ansatte i HRL Entreprenør - som jubler over å bli kvitt kjedelige IT-oppgaver og er innstilt på å digitalisere. Foto: HRL Entreprenør AS.
EU4A2588-1-scaled.jpg
Invo headhunter to nye programmerere til sitt utviklingsteam
Veksten i Invo fortsetter. Nå gleder de to nye utviklerne, Tony André Haugen (til venstre) og Bjørn Dokk Engelberg (til høyre), seg til å fordype seg i Invo sitt kodeunivers. Foto: Invo AS.
kunstsilo-fasadebanner-KSE-scaled.jpg
Kruse Smith automatiserer dokumenthåndteringen gjennom Invo sin skyløsning

Kruse Smith har inngått avtale med IT-selskapet Invo om å flytte all kommunikasjon og dokumenthåndtering i skyen. Digitaliseringsprosjektet effektiviserer arbeidsflyten i byggeprosjektene, ivaretar sikkerheten og tilrettelegger for datadrevet utvikling og automatisering av byggentreprenørens prosesser. Foto: Kruse Smith AS.

sykehus-drammen.jpg
Norsk Teknisk Installasjon signerer med Invo

- Vi tror Invo sine løsninger vil gi en god merverdi for våre ansatte, sier operativ leder Aleksander Frost Røine i det tekniske entreprenørselskapet Norsk Teknisk Installasjon AS (NTI). Her illustrert i form av NSD, hvor NTI skal levere sanitæranlegg og sprinkleranlegg til nytt sykehus i Drammen. Foto: Norsk Teknisk Installasjon AS.

01-AWL-EXTERIOR-scaled.jpg
Entreprenør Harald Nilsen AS velger Invos skyløsning
Entreprenør Harald Nilsen AS fra Alta søkte etter en løsning som fikk systemene deres til å snakke sammen. Valget falt på Invo sin skyløsning for dokumenthåndtering og prosjektstyring.
risa-scaled.jpg
Risa skaper effektiv arbeidsflyt med Invo
Anleggsentreprenøren Risa ville ha en skalerbar og skybasert løsning som bidrar til samhandling og høy kvalitet i prosjektene sine. Hos Invo fikk de løsningene de trengte. Foto: Risa AS

Det som gjør oss unike, er vår applikasjon Invo Connect.

Med Invo Connect er det enkelt å lagre e-poster og dokumenter i SharePoint og Teams. Invo Connect gjør Outlook-søkene like gode som Google. Uansett hva filnavnet er finner Connect filen du ser etter.