Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Nyheter og pressemeldinger
Vekstra Og Invo 2
I front for ny bransjeløsning for regnskapsbransjen
Sammen med blant annet regnskapsbyrået Vekstra, skal Invo utvikle en ny bransjeløsning for regnskapsbransjen. Løsningen skal blant annet bidra til bedre struktur og kontroll på datalagring.   
IMG 20231206 143257
Invo utvider laget – ansetter Hanne (36) og Odin (22)
Ålesund-kontoret til Invo har ansatt Hanne Fiksdal (36) og Odin Velle Ulvestad (22). Etter kun litt over en uke i den nye jobben, er begge overbevist om at IT-selskapet er det rette stedet for dem.  
Ziggi Blindheim Preview IMG8296 1366Px WEB
Blindheim Maskin og Transport velger Invo!
Blindheim Maskin og Transport, kom over Invo ved en tilfeldighet, men falt for muligheten til å få alt i ett system. Nå ser de frem til å samle alt i en arbeidsflate, og å effektivisere arbeidshverdagen med Invo.
IMG 20230918 152720 (2)
Invo satser på kompetanseheving - sender alle utviklerne på kurs
Denne uken får alle tolv utviklere i Invo mulighet til å legge vekk de hverdagslige arbeidsoppgavene, og blir sendt på et intensivt kursprogram på Quality Hotel i Ålesund. Målet er at de skal tilegne seg fersk fagkunnskap, men også få et avbrekk fra vanlige jobbrutiner og bli fylt med ny giv og inspirasjon. 
Design Uten Navn (8)
Java Entreprenør velger Invo!

Java Entreprenør er opptatt av å skape en god «Java-kultur». Med det mener de at alle skal vite hvordan arbeidsprosessene fungerer, og alle skal følge den samme måten å jobbe på. Det sikrer en sunn vekst i selskapet. For å få til dette, blir Invo et viktig verktøy.

Microsoftteams Image (53)
Nicolay (28) er ny selger: - Gleder meg til å møte kundene
Med god erfaring etter mange år som selger, er Nicolay Førum (28) nå full av energi og klar for ny jobb i Invo. Mest av alt gleder han seg til å bli kjent med nye kunder og kollegaer. 
IMG 20230621 115703 (2)
Invo ansetter rett fra skolebenken – Eirik er ny konsulent
Etter at dataingeniørstudenten Eirik Dahle (23) vant en quiz fikk han øynene opp for Invo. Nå går han rett fra skolebenken og inn i en stilling som konsulent i IT-selskapet fra Ålesund.
Trond Vekstra
Regnskapskjeden Vekstra velger Invo
Avtalen med Invo skal sikre enklere e-post- og dokumenthåndtering, og felles rutiner for Vekstras 32 kontorer.
Leif Øie, GK Og Roberth Klemetsen, Invo
Invo skal levere GK sin nye prosjektportal
Enkel, sikker og effektiv. Slik beskrives GK sin nye prosjektportal. Den ledende tekniske entreprenøren har nå valgt det norske IT-selskapet Invo som leverandør i Skandinavia. Avtalen ble signert i januar 2023, og arbeidet er godt i gang.
230120Invo 0241 FJ
Invo ansetter ny Customer Success Manager
Hils på Susanne! Susanne Isaksson ivrer etter å bli kjent med Invos kunder i sin nye rolle som Customer Success Manager. 
ØE Fellesbilde 2C
Øksnes Entreprenør velger Invo
Da Øksnes Entreprenør skulle finne et nytt prosjekthotell falt valget på Invo. Invo skal hjelpe ØE med å forbedre strukturen internt.
211026Invo 0160 F2 3 3J
Vanskelig å holde oversikt over tilganger på dokumenter og mapper?
Med mange ulike prosjekter, dokumenter og mapper i Sharepoint, kan du fort miste oversikten over hvem som har tilgang på hva, og hvilke dokumenter som er delt med hvem. På store prosjekter med flere interne og eksterne deltakere, kan feildelinger få konsekvenser. Invo Tilgangskontroll reduserer du risikoen for feil, og du får oversikt over tilganger med få klikk.
Tuan Williams2
- Øker vi effektiviteten med noen få prosent, utgjør det en vesentlig forskjell for medlemmene
Da fagforeningen Delta valgte Invo i 2015 var det å ha en digital plattform som forenkler og samtidig øker samhandlingen i organisasjonen viktig. Nylig har Delta gjennomgått en oppgradering sammen med Invo for å digitalisere systemene ytterligere. Løsningen er nå enda enklere og mer sømløs. Vi tatt en prat med IT-leder Tuan Williams.
Signering2
Invo satser på NTNU-studenter
Invo satser på NTNU- studenter. Konkurransen om de beste hodene er stor. Nå vil IT-selskapet Invo hente talenter fra NTNU Ålesund på veien mot målet om 100 millioner kroner i omsetning.
211207Invo_-0763_FJ.jpg (7)
SmartDok + Invo = Enklere hverdag
Invo og SmartDok inngår et strategisk samarbeid for å gi kunder en fullintegrert løsning, som effektiviserer hverdagen i bygg- og anleggsbransjen. Foto: Invo
211026Invo_-0750_F2_3_3J.jpg (7)
Alt i ett med Invos bransjeløsning

Savner du et system som gir deg full oversikt over prosjekter, dokumenter, fremgang og prosesser, samtidig som du kan sikre at nødvendige e-post lagres på riktig sted? Da er Invos bransjeløsning noe for deg. Foto: Invo AS

220930InvoSon_517_FJ-e1665482437471.jpg (7)
Invo skal styrke merkevaren - ansetter ny kommunikasjonsrådgiver
Da Maylin Skjærmoen Kristiansen gikk rett i en glassrute etter jobbintervjuet med Invo, tok hun det som et godt tegn. Det samme skjedde sist hun fikk jobb. Nå er hun ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Invo.
211026Invo_-1314_FJ-Roberth.jpg (4)
Invo og Winorg forenkler skybasert saksbehandling for organisasjoner

De to norske IT-selskapene, Invo og Winorg, har gått sammen for å bli den ledende leverandøren av digitale saksbehandlingsløsninger til nordiske foreninger, forbund og medlemsorganisasjoner. Foto: Invo AS

211026Invo_-1065_F2_3_3J-e1663151556752.jpg (4)
Invo Start sikrer effektiv deling av informasjon
Vår grunnmodul Invo Start hjelper deg å holde styr på all kommunikasjon du har med ulike selskaper og kontakter. I vårt kontakt- og selskapsregister får du tilgang til lagrede e-poster, prosjekter, saker og filer som er knyttet til kontaktkortet. Du får med andre ord fullt overblikk allerede i Invo Start. Foto: Invo AS.
211026Invo_-0890_F2_3_3J.jpg
Lei av å bruke tiden på rutinearbeid som kunne vært effektivisert?

Består arbeidsdagen av tunge, manuelle prosesser som kunne vært effektivisert? Med Invo kan du redusere tiden dine ansatte bruker på rutinearbeid, slik at de heller kan bruke tiden på de tingene som øker produksjonen og skaper verdi for selskapet. Foto: Invo AS

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!