Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Våre løsninger

INVO Connect (1)
Outlook-applikasjon
INVO Connect
Invo Connect kobler sammen løsningene dere bruker. Med et enkelt klikk kan dere lagre e-poster og dokumenter fra Outlook i SharePoint og Teams. Dere får også tilgang til dokumenter fra SharePoint, Teams og OneDrive, direkte i Outlook.
INVO Sak
Saksbehandlingsverktøy
INVO Sak
Invo Sak legger til rette for mer effektiv saksbehandling, med et dynamisk og intuitivt grensesnitt. Løsningen gir tilgang til all relevant informasjon tilknyttet en sak i et vindu for full oversikt.
INVO Prosjekt
Prosjektportal
INVO Prosjekt
Legg til rette for bedre prosjekthåndtering med Invo Prosjekt. Prosjektmodulen gir mulighet til å opprette og administrere oversiktlige og fullverdige samarbeidsrom som optimaliserer arbeidsflyten i hvert prosjekt.
INVO Prosjek Tstyringsverktøy
Prosjekt- og prosesstyring
INVO Prosjekt-styringsverktøy
Invo Prosjektstyringsverktøy er en skybasert løsning som gir organisasjonen full kontroll på alle prosjekter. Et enkelt og brukervennlig verktøy som sikrer smidig gjennomføring av både enkle og mer komplekse prosjekter.
INVO Kvalitetssystem
Kvalitet- og styringssystem
INVO Kvalitetssystem
Invo Kvalitetssystem er et rammeverk for ledelse som bidrar til å kvalitetssikre prosesser i din bedrift. Dere kan selv bygge på og vedlikeholde løsningen for å dekke deres behov. Modulen er integrert med Microsoft 365.
INVO Dokumentsenter
Administrasjon
INVO Dokumentsenter
Samle alle dokumenter og dokumentasjon i Invo Dokumentsenter. Med integrasjon mot Microsoft 365 møtes brukerne av et velkjent grensesnitt, samtidig som det aldri har vært enklere å holde orden i selskapsdokumentene.
INVO Kontrakt
Avtalehåndtering
INVO Kontrakt
Invo Kontrakt samler all informasjon knyttet til ulike kontrakter på samme sted. Tilgangsstyring og varsling sørger for at de rette personene får tilgang til nødvendig informasjon, og sikrer god oppfølging av kontrakten.
INVO Start
Sharepoint-startside
INVO Start
Invo Start er en funksjonell startside i Microsoft 365. Herfra kan du navigere deg videre til private arbeidsområder, fellesområder og eksterne applikasjoner. Invo Start kan integreres med andre systemer og skreddersys etter behov.

Se også våre tilleggsapplikasjoner

INVO Tilleggsappli Kasjoner
Add-Ons
INVO Tilgangskontroll
Invo Tilgangskontroll er en tilleggsapplikasjon som forenkler administrasjon og gir en god oversikt over interne og eksterne tilganger på mapper og filer i MS SharePoint og Office 365.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Add-Ons
INVO Malbibliotek
Invo Malbibliotek er en tilleggsmodul som forenkler, kvalitetssikrer og effektiviserer distribusjon av maler i MS SharePoint og Office 365. Sikre at malene alltid er tilgjengelig på rett sted for de riktige personene.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Add-Ons
INVO Brreg
Invo Brreg er en tilleggsapplikasjon i Invo Solution som lar bedriften din hente juridisk riktig informasjon om alle deres kunder og leverandører direkte fra Brønnøysundregistrene.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!