Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Våre løsninger

INVO Connect (1)
Outlook-applikasjon

INVO Connect

Invo Connect kobler sammen løsningene dere bruker. Med et enkelt klikk kan dere lagre e-poster og dokumenter fra Outlook i SharePoint og Teams. Dere får også tilgang til dokumenter fra SharePoint, Teams og OneDrive, direkte i Outlook.
INVO Sak
Saksbehandlingsverktøy

INVO Sak

Invo Sak legger til rette for mer effektiv saksbehandling, med et dynamisk og intuitivt grensesnitt. Løsningen gir tilgang til all relevant informasjon tilknyttet en sak i et vindu for full oversikt.
INVO Prosjekt
Prosjektportal

INVO Prosjekt

Legg til rette for bedre prosjekthåndtering med Invo Prosjekt. Prosjektmodulen gir mulighet til å opprette og administrere oversiktlige og fullverdige samarbeidsrom som optimaliserer arbeidsflyten i hvert prosjekt.
INVO Prosjek Tstyringsverktøy
Prosjekt- og prosesstyring

INVO Prosjekt-styringsverktøy

Invo Prosjektstyringsverktøy er en skybasert løsning som gir organisasjonen full kontroll på alle prosjekter. Et enkelt og brukervennlig verktøy som sikrer smidig gjennomføring av både enkle og mer komplekse prosjekter.
INVO Kvalitetssystem
Kvalitet- og styringssystem

INVO Kvalitetssystem

Invo Kvalitetssystem er et rammeverk for ledelse som bidrar til å kvalitetssikre prosesser i din bedrift. Dere kan selv bygge på og vedlikeholde løsningen for å dekke deres behov. Modulen er integrert med Microsoft 365.
INVO Dokumentsenter
Administrasjon

INVO Dokumentsenter

Samle alle dokumenter og dokumentasjon i Invo Dokumentsenter. Med integrasjon mot Microsoft 365 møtes brukerne av et velkjent grensesnitt, samtidig som det aldri har vært enklere å holde orden i selskapsdokumentene.
INVO Kontrakt
Avtalehåndtering

INVO Kontrakt

Invo Kontrakt samler all informasjon knyttet til ulike kontrakter på samme sted. Tilgangsstyring og varsling sørger for at de rette personene får tilgang til nødvendig informasjon, og sikrer god oppfølging av kontrakten.
INVO Start
Sharepoint-startside

INVO Start

Invo Start er en funksjonell startside i Microsoft 365. Herfra kan du navigere deg videre til private arbeidsområder, fellesområder og eksterne applikasjoner. Invo Start kan integreres med andre systemer og skreddersys etter behov.

Se også våre tilleggsapplikasjoner

INVO Tilleggsappli Kasjoner
Tilleggsapplikasjon

INVO Tilgangskontroll

Invo Tilgangskontroll er en tilleggsapplikasjon som forenkler administrasjon og gir en god oversikt over interne og eksterne tilganger på mapper og filer i MS SharePoint og Office 365.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Tilleggsapplikasjon

INVO Malbibliotek

Invo Malbibliotek er en tilleggsmodul som forenkler, kvalitetssikrer og effektiviserer distribusjon av maler i MS SharePoint og Office 365. Sikre at malene alltid er tilgjengelig på rett sted for de riktige personene.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Tilleggsapplikasjon

INVO Brreg

Invo Brreg er en tilleggsapplikasjon i Invo Solution som lar bedriften din hente juridisk riktig informasjon om alle deres kunder og leverandører direkte fra Brønnøysundregistrene.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!