Vi effektiviserer din arbeidsdag

Hva motiverer oss i Invo? Ta en titt på filmen og sjekk om du er enig med oss.

 

Norges ledende IT-selskap innen Microsoft 365 / SharePoint

Invo er en Microsoft ISV Gold Partner som leverer komplette standard løsninger for Microsoft 365 som omfavner ulike arbeidsområder. Vi leverer både enkeltmoduler og bransjeløsninger, med fokus på én arbeidsflate. Løsningene våre brukes hos bedrifter og offentlige aktører i hele Norge og i utlandet. Vi har kontorer i Ålesund og Oslo.

Det som gjør oss unike, er vår applikasjon Invo Connect

En forutsetning for å få med de ansatte er at de kan utføre arbeidsoppgavene sine i én arbeidsflate. Med hjelp av Invo Connect vil brukere ha mulighet til å jobbe med dokumentene sine direkte i MS Outlook. Med automatisk metadatafangst, forenkler Invo Connect gjenfinning, navigering og lagring av informasjon. Det å ha én primær arbeidsflate forenkler og effektiviserer arbeidsdagen for brukeren.

Vår Self-service funksjonalitet er gjennomgående i hele løsningen. Uavhengig av ansvarsområde, vil brukeren enkelt kunne utføre handlinger som f.eks opprettelse av nye prosjektersaker og kontrakter. Med en forenklet tilgangsstyring, er sikkerheten ivaretatt.

Lager moduler i samarbeid med kundene

I Invo har vi hele tiden fokus på å videreutvikle våre løsninger basert på behov og trender vi ser i markedet. Dette kan være videreutvikling av eksisterende moduler eller utvikling av nye moduler / løsningsområder. Vår satsing på innovasjon og teknologi gjør at vi alltid ligger i forkant av markedet. Kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) skal fremover bidra til å forenkle arbeidsprosesser og datafangst. Det er viktig at kundene våre får moduler som er tilpasset deres arbeidshverdag, og er opptatt av å sette klare ideer, tanker og innspill fra våre kunder ut i gode praktiske løsninger. Derfor utvikler vi ofte nye moduler i samarbeid med kundene våre.

Ønsker du en gratis demonstrasjon av våre moduler?

Bestill demo