Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

 

Hva motiverer oss i Invo? Ta en titt på filmen, og se hva vi brenner for. 

Våre verdier

Kvalitet
Kvalitet
Forenkling
Forenkling
Fremoverlent
Fremoverlent
Innovativ
Innovativ
Maria Lupan Zsacqvcsoi0 Unsplash
Kvalitet
Kvalitet

Levere kvalitet som skaper trygghet

Våre folk og våre løsninger er til å stole på. Presise,behjelpelige og kundefokuserte – kvalitet i alle ledd.Vi skal skape en trygghet som finner frem gledenover enkle arbeidshverdager. 

Christina Wocintechchat Com Vpcgtekereq Unsplash
Innovativ
Innovativ

Innovasjonskraft med ledende bransjekompetanse

Vi rett og slett elsker teknologi som effektiviserer arbeidshverdagen. Vi skal utvikle og forbedre løsninger i krysningen mellom bransjekompetanse og teknologi i verdensklasse. INVOsjonskraft som vi liker å kalle det.

Charlesdeluvio Dgoykngpifq Unsplash
Forenkling
Forenkling

Gjøre ting enklere

Vi skal alltid jobbe for effektiv tidsbruk og en brukervennlig arbeidsflyt for kunden. Derfor bruker vi vår tid på å utvikle enkle løsninger som gir andre mer verdifull bruk av sin tid.

211026Invo 0699 FJ
Fremoverlent
Fremoverlent

Alltid være fremoverlente

Vi er lidenskapelig opptatt av å forbedredokumenthåndtering og skal alltid søkeetter smarte og effektive løsninger for vårekunder, både før og når de trengs.

Norges ledende IT-selskap innen Microsoft 365 / SharePoint

Invo er en Microsoft ISV Gold Partner som leverer komplette standardløsninger for Microsoft 365 som omfavner ulike arbeidsområder. Med Invo får du mer ut av Microsoft 365. Vi leverer både enkeltmoduler og bransjeløsninger, med fokus på én arbeidsflate.

Løsningene våre brukes hos bedrifter og offentlige aktører i hele Norge og i utlandet. Vi har kontorer i Ålesund og Oslo.

Det som gjør oss unike, er vår applikasjon Invo Connect

En forutsetning for å få med de ansatte er at de kan utføre arbeidsoppgavene sine i én arbeidsflate. Med hjelp av Invo Connect vil brukere ha mulighet til å jobbe med dokumentene sine direkte i MS Outlook.

Med automatisk metadatafangst, forenkler Invo Connect gjenfinning, navigering og lagring av informasjon. Det å ha én primær arbeidsflate forenkler og effektiviserer arbeidsdagen for brukeren.

Lager moduler i samarbeid med kundene

I Invo har vi hele tiden fokus på å videreutvikle våre løsninger basert på behov og trender vi ser i markedet. Dette kan være videreutvikling av eksisterende moduler eller utvikling av nye moduler / løsningsområder.

 

Vår satsing på innovasjon og teknologi gjør at vi alltid ligger i forkant av markedet. Kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) skal fremover bidra til å forenkle arbeidsprosesser og datafangst. Det er viktig at kundene våre får moduler som er tilpasset deres arbeidshverdag, og er opptatt av å sette klare ideer, tanker og innspill fra våre kunder ut i gode praktiske løsninger. Derfor utvikler vi ofte nye moduler i samarbeid med kundene våre.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!