Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Bryt mønstre - få en mer effektiv arbeidshverdag

Vi streber alle etter å få en mer effektiv arbeidshverdag. For noen kan effektivitet gi bedre produktivitet, mens for andre er det like viktig å få mer tid til overs. For enkelte er det så enkelt som at man vil ha gode og enkle arbeidsprosesser, som ikke skaper frustrasjon – noe som burde være et minimumskrav for alle bedrifter.  

Men selv om det kan føles håpløst å være effektiv til tider, er det små og store grep du selv kan gjøre for å bryte mønsteret, og få en bedre arbeidshverdag.  

1. Aktive pauser 

Det er lett å gå i mobilfella i pausene, men du får mer utbytte av å bryte dette mønsteret, og heller ta deg aktiv pause. Gå bort til en kollega og slå av en prat – da bygger du også en god relasjon og et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for å trives på jobb! Et annet alternativ kan være å ta en runde rundt bygget for å få litt frisk luft. Forskning viser at folk som tar hyppigere pauser, faktisk er mer effektive.  

 

Det viktigste er ikke hva du gjør, men at pausen er skjermfri og relatert til noe annet enn jobb.  

2. Hold energinivået oppe  

For å være effektiv i lengden, er det viktig å holde et jevnt energinivå. For å få til det, må du drikke nok vann og spise noe lett om energinivået daler. I en hektisk hverdag kan man fort velge usunne alternativer, men her kan du tjene mye på å bryte mønsteret, og velge for eksempel nøtter over smågodt.  

 

I lengden vil små grep forhåpentligvis føre til at du har mer overskudd, og derav mer å gi – både på jobb og på hjemmebane. Her er det viktig å nevne at også søvn har en stor betydning, og du bør sørge for å få nok søvn i løpet av natten, for å kunne yte bra.  

3. Gode verktøy som legger til rette for god arbeidsflyt!  

Gode verktøy gir gode vaner – har du kronglete prosesser og systemer, er det lett å finne snarveier som ikke gagner verken deg selv eller selskapet i lengden. Sørg for at systemene er intuitive og at det er enkelt å følge oppsatt arbeidsprosess. I tillegg til å gjøre bedriften mer effektiv, sparer du deg og andre for mye frustrasjon. Om du ikke selv har beslutningsmyndighet over systemer og prosesser, er det likevel lov til å komme med forslag og ta initiativ til nye og bedre løsninger.  

 

Vi leverer verktøy som forenkler arbeidshverdagen både for deg og dine kollegaer, ved å tilby systemer som sikrer god arbeidsflyt og som er enkle å bruke. Med Invo kan du lett gjenfinne dokumenter med ett enkelt søk, slik at du slipper å navigere direkte i dokumentmappene. Du får altså enklere systemer, mer tid til arbeid som faktisk betyr noe, og du sparer deg selv og andre for mye frustrasjon. Vinn-vinn med andre ord. 

 

Vil du vite mer? Kontakt oss for et uforpliktende møte via dette skjemaet. 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!