Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

E-post — en dyr tidstyv for bedrifter

Hvordan kan du jobbe for å kutte ned bruk av e-post på arbeidsplassen? I første episode av vår nye podcast «Flytsonen» har vi satt effektivisering på agendaen, og da særlig med e-post i tankene.  

Mange av oss kan nikke gjenkjennende til at å grave oss gjennom e-postinnboksen utgjør en stor del av arbeidshverdagen. Ifølge Microsofts Work Trend Index Annual Report bruker de mest aktive e-postbrukerne nesten ni timer i innboksen hver eneste uke. Det er ikke bare tidsforbruket som er utfordrende; unødvendig e-post har også en tendens til å krype opp blant de mest forstyrrende elementene på jobb. 

E-post er en dyr tidstyv 

Selv om e-post for mange er en kommunikasjonsform man ikke kommer seg unna, er det ikke tvil om at e-posten er en betydelig tidstyv for bedrifter. E-post er derfor ikke bare forstyrrende, men det er også dyrt. I første episode av «Flytsonen» delte avdelingsleder for teknologi og utvikling, Tuan Williams, fra arbeidstakerorganisasjonen Delta, at de har blitt fortalt fra et stort norsk konsulenthus at én enkelt e-post kan koste omtrent 100 kroner.  

 

Da så organisasjonen seg nødt til å ta grep. Et av grepene var blant annet å implementere løsninger som forenkler og automatiserer e-posthåndtering og -lagring. Slik har Delta redusert tiden de ansatte bruker på e-posthåndtering, leting etter informasjon og tiden de måtte vente på svar fra en kollega.   

 

— Det er veldig befriende når man kommer i flytsonen. Da sparer man mye tid, man kan jobbe mer effektivt og mer faglig rettet, sier Williams i episoden.  

Vi kan hjelpe! 

I Invo bruker vi maskinlæring og teknologi for å hjelpe deg å kutte tidstyvene på arbeidsplassen.  Med smarte moduler som bygger på Microsoft 365 forenkles og automatiseres de ansattes arbeid med prosjektstyring, saksbehandling, kvalitetssystem og e-posthåndtering.  

 

Hør første episode av «Flytsonen» her. 

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om mulighetene i Invo!  

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!