Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Oversiktlig prosjekt- og dokumentstyring med Invo

Har du opplevd at prosjektdeltakerne bruker feil dokumentmaler eller lagrer dokumenter på feil sted. Eller at opprettelse av et prosjekt er tidkrevende? Med Invo Prosjekt styres dette automatisk. 

Prosjektopprettelsen er enkel, og sparer deg for mye manuelt arbeid. Fyll inn nødvendig metadata på prosjektet, så oppretter Invo prosjektene automatisk med riktig mappestruktur. 

Kombiner Invo Prosjekt med Invo Prosjektstyringsverktøy 

Kombinasjonen av modulene Invo Prosjekt og Invo Prosjektstyringsverktøy gir en enda mer smidig prosjektstyring. Med tett integrasjon mot Microsoft 365 kobler Invo Prosjekt sammen Invos løsninger, som for eksempel  Invo Malbibliotek og Invo Prosjektstyring i en og samme arbeidsflate. 

Knytt en mal til oppgaven i prosjektverktøyet 

Når du oppretter en aktivitet i Invo Prosjektstyringsverktøy, kan du knytte en mal til aktiviteten. Malen hentes fra Invo Malbibliotek, noe som sikrer at malen alltid er oppdatert og at alle benytter den samme malen på den gitte aktiviteten. Kobler du en person på aktiviteten, vil de ha oversikt over alle aktiviteter som er tilordnet dem. Her vil de også se dokumenter som er opprettet og maler som skal benyttes i prosjektet.  

Skal du benytte en mal, får du opp en predefinert mappe du kan lagre malen i, men det er likevel mulig for brukerne å overstyre dette ved behov. Er det satt opp fletteregler for dokument/mal vil informasjonen flettes inn direkte inn i malen. Eksempler på elementer som kan flettes inn er informasjon om prosjektet, prosjektleder, personen som oppretter dokumentet, samt informasjon som er nødvendig for å ha kontroll på ISO-sertifiseringer. Med automatisk fletting av slike data vil brukere spare mye tid på utfylling av dokumenter. 

Les mer: Invo Tilgangskontroll - Vanskelig å holde oversikt over hvem som faktisk har tilgang til dokumenter og mapper? 

Versjonskontroll på alle dokumenter i et prosjekt 

Med Invo Prosjekt trenger du ikke å bekymre deg for å overskrive presentasjoner eller dokumenter. Med versjonskontroll kan du alltid gå tilbake for å se eller gjenopprette en tidligere lagret versjon. Dette sikrer at viktig informasjon ikke forsvinner, selv om noen skulle være så uheldig å gjøre endringer. Med versjonskontroll kan du også se hvem som har endret et dokument og når det ble endret. 

Med Invo får du altså en smidig prosjektstyring for alle i prosjektet. Samtidig risikerer du risikoen for feil, og sparer tid på manuelle prosesser. Vil du vite mer? Book en gratis demo, så får du mer informasjon om hvordan Invo kan hjelpe akkurat din bedrift.  

 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!