Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Den norske legeforening

Legeforeningen ønsket primært et fleksibelt saksbehandlingssystem som vi enkelt kunne tilpasse etter våre behov. Etter anbefaling fra andre kunder, tok vi kontakt med Invo som leverte et sakssystem som var SharePoint-basert og integrert med Office 365.

Med Invo vil saksbehandlere få mer eierskap til sine egne saker, samtidig som de kan forvalte dokumentasjon på sakene på en enklere og mer effektiv måte.

Marcos Ledzema
Dokumentasjonsrådgiver, Legeforeningen

Saksbehandlere har ikke hatt særlig eierskap til sakene sine, da de har vært arkiv-avhengige. For enkle funksjoner, måtte arkivet kobles inn slik at saksbehandlingen ble tungvint. Med Invo vil saksbehandlere få mer eierskap til sine egne saker, samtidig som de kan forvalte dokumentasjon på sakene på en enklere og mer effektiv måte da de ikke må forholde seg til låste standarder som andre systemer har. 

Invo fremstår veldig profesjonelle og ikke minst fleksible. Det som er fint med Invo, er at de klarer å forstå og tolke riktig de kravene, ideene og tankene som kommer fra oss som kunde, noe som ikke alltid er så enkelt. Det som også er viktig med en leverandør, er at de er gode på estimater og at de forholder seg innenfor for estimater som er gitt. Det gir meg som en prosjektleder en forutsigbarhet, og at det ikke kommer noen overraskelser.

Selv om Invo er et IT-selskap, har de konsulenter som snakker et språk som er lett å forstå slik at man trenger ikke å være teknisk for å kunne kommunisere med de. Pedagogisk sett, er de veldig gode. 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!