Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

HRL Entreprenør

HRL Entreprenør skaper merverdi for sine kunder ved å utvikle og bygge bærekraftige og kostnadseffektive byggverk som ivaretar ønskede arkitektoniske kvaliteter. De gjennomfører vektlegger prosjektgjennomføring med samarbeidsorienterte prosjektteam. 

– Siden vi er et entreprenørselskap som jobber ute i prosjekter, trenger vi en løsning er lett tilgjengelig og brukervennlig. Våre ansatte skal bruke minst mulig intern tid på IT-oppgaver, forteller Frode Antonsen, Daglig leder i HRL Entreprenør.  

Forenkler og effektiviserer

Invo sine løsninger forenkler de ansattes hverdag gjennom å automatisere rutiner og strukturere all informasjon gjennom én brukervennlig arbeidsflate. 

– Vi sparer nå tid på gjentakende oppgaver. For eksempel vil bruk av Invo sitt styringssystem automatisk hente ut nødvendig og relevant informasjon om det vi har lagret tidligere i prosjektet eller om kunden, sier Antonsen. 

Bedre dataflyt

Antonsen forteller at det var viktig å finne en effektiv skyløsning som også hadde gode integrasjoner mot andre systemer. 

– Vi har en strategi om «cloud first», fordi det er mest hensiktsmessig med tanke på videre utvikling og kostnader. Løsningen må fungere med Office 365 fra Microsoft som plattform, og så er det viktig med integrasjoner mot andre systemer, som økonomisystem. Det vil gi bedret dataflyt, sier Antonsen. 

Les også: «Slik får du mer ut av Microsoft 365».

Enkel tilgang

HRL Entreprenør har ikke en egen IT-avdeling som driver med utvikling, derfor ønsket de en leverandør som kjenner byggebransjen godt, og som kan levere det de trenger som «hyllevare». 

– Vi ønsket noe som ga tilgang fra alle type enheter, og som gir enkel tilgangsstyring som prosjektene får eierskap til. Invo leverer kjente løsninger og de funksjonene vi trenger. Løsningen er utprøvd tidligere, slik at vi kommer i produksjon på kort tid, forteller Antonsen. 

Lurer du på om Invo Prosjekt eller Invo Kvalitetssystem passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning. 

HRL Entreprenør AS er en lokalt eid entreprenør med hovedkontor i nye moderne lokaler på Klosterøya i Skien. Selskapet omsetter for 350-450 MNOK med en stab på 70 fordelt på 30 funksjonærer og 40 håndverkere. De bygger for private og offentlige kunder i sitt primærområde Grenland, Bamble og Midt-Telemark samt i sine sekundærområder Kragerø og Søndre Vestfold.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!