Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Jærentreprenør AS

Den dagen vi innførte Invo, var jeg ute i møter med kunder og mellom to møter hadde jeg ca. 20 minutter ledig tid. Da fulgte jeg linken som ble sendt ut og koblet meg til systemet både på iPad og iPhone. I løpet av 5 minutter var jeg oppkoblet og hadde tilgang til alle filer og dokumenter i systemet. Veldig enkelt og funksjonelt!

Jeg synes det er helt fantastisk å ha tilgang til selskapets systemer på alle enheter, og at de alltid er oppdatert uansett hvor jeg er.

Hans Kristian Aasland
Daglig leder, Jærentreprenør AS

Jeg synes det er helt fantastisk å ha tilgang til selskapets systemer på alle enheter, og at de alltid er oppdatert uansett hvor jeg er. Enten på min hjemme PC, jobb PC, iPad eller iPhone.

Vi valgte Invo for de gir både mulighetene som ligger i SharePoint med søkefunksjoner, samt at de også gir muligheter for en pre-definert mappestruktur som våre ansatte kan kjenne seg igjen i.

Gevinsten vi har oppnådd er at vi alltid er oppdaterte, om vi er på byggeplass, på kontoret eller hjemme og at Invo gir en veldig god oversikt og tilgang til dokumenter og systemer.

Jærentreprenør AS er en totalentreprenør som jobber med ulike typer prosjekter, innenfor offentlig og privat sektor. Jærentreprenør bygger boligblokker, næringsbygg, skoler, barnehager og infrastruktur, og har en omsetning på ca. 650 millioner med 110 ansatte.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!