Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Norlandia

Det vi så var at vi hadde utfordringer med samhandling. Vi trengte et bedre verktøy for å kommunisere internt i bedriften. Vi hadde ikke den ekspertisen internt til å kunne gjøre store utviklingsoppdrag.

I stedet for å begynne å lete etter dokumenter så gjør man enkle søk og får gode treff sånn som man er vant til på Google.

Lars-Petter Østlie
CDO, Norlandia

I Norlandia så har det vært viktig for oss å være innovative, men det er også viktig for oss å få med brukerne. Med den SharePoint løsningen fra Invo er det en lavterskel og enkelt innsteg i Office 365 verden med bruk av SharePoint slik at med riktig opplæring og modning av organisasjonen, er det ingen som vil gå tilbake.

En av de største fordelene er at vi også er mer compliant knyttet til GDPR i og med at vi nå ikke lenger sender filer, vi deler filer og har da en sikret kobling mot alt som skal skje av dokumentasjon.

En av fordelene som har vært viktig for oss er at vi slipper å ta bruk av utvikling og vi har ikke noen interne utviklingsressurser på dette. Mens Invo hele tiden ligger i forkant med å komme med standard releaser som gjør funksjonaliteten brukervennlig for brukerne våre.

I stedet for å begynne å lete etter dokumenter så gjør man enkle søk og får gode treff sånn som man er vant til på Google.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!