Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Risa AS

Anleggsentreprenøren Risa ville ha en skalerbar og skybasert løsning som bidrar til samhandling og høy kvalitet i prosjektene sine. Hos Invo fikk de løsningene de trengte.

Risa håndterer en mengde komplekse anleggsprosjekter. Dette stiller særlig krav til god prosjektstyring, samt effektiv og sikker gjennomføring av små og store prosjekter. Dermed var det viktig for selskapet å bytte til et system som automatiserte arbeidsflyten gjennom hele prosjektets livsløp.

– Invo er starten på alle arbeidsprosesser i Risa. Vi starter en arbeidsflyt allerede i anbudsprosessen som følger prosjekteierstyringsmodellen vår. Når vi starter prosjektet, opprettes strukturen automatisk i alle våre systemer. Kvalitetssystemet kobles inn hvis det er utførende arbeid, og dokumentbiblioteket brukes mot fagavdelingen, forteller IKT-leder Lars Rune Nygård.

–  Ved å automatisere arbeidsflyten og strukturen, gjør vi det enkelt for brukeren.

Lars Rune Nygård
IKT-leder, Risa AS

Tildeler rettigheter og gir tilgang

Risa består av om lag 520 medarbeidere, hvorav 100-200 personer er avhengig av PC som en del av sitt arbeidsverktøy. Det er med andre ord mange personer som er involvert i prosjektene deres.

– Det er enormt mye som skjer når vi starter og stopper prosjekter i Invo. Dette er en viktig business-flyt. Å starte en arbeidsflyt i Invo trigger rettigheter ut i andre systemer, som igjen starter sin jobb. Vi tagger hvem som skal ha tilgang til hva. Ved å automatisere arbeidsflyten og strukturen, gjør vi det enkelt for brukeren, sier Nygård.

Stødig og smidig med Invo

Nygård har sammen med IKT-ansvarlig Thomas Baklund ledet arbeidet med overgangen til Invo. IKT-lederne forteller at implementeringen har gått svært godt.

– Brukerne hos oss er veldig fornøyde. Vi gjenfinner informasjon mye lettere, basert på at vi har automatisert og strukturert mappestrukturen. Ikke minst, er løsningen tilgjengelig på alle flater og det er positivt, avslutter Baklund.

Risa har gått for en løsning med følgende moduler: Invo Start, Invo Prosjekt, Invo Prosjektstyringsverktøy, Invo Dokumentsenter, Invo Connect og Invo Kvalitetssystem

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!