Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Slik bruker Parat Invo-verktøy i tarifforhandlinger

Etter de begynte å ta i bruk Invo sine løsninger for sak, dokument- og tariffhåndtering, har Parat fått en mer oversiktlig arbeidshverdag og effektiv håndtering av tariffavtaler. Foto: Parat

Forenklet håndtering av tariff med Invo

Verktøyet har gitt stor nytteverdi til blant annet Parat, som bruker tariffløsningen aktivt i forhandlinger med arbeidsgiverorganisasjonene.

 

— I tariffmodulen har vi for eksempel fått god oversikt og struktur på saksbehandling og tilhørende dokumenter, noe som forenkler arbeidsflyten når vi er i disse prosessene, sier Wahl og fortsetter:

 

— Dette er spesielt praktisk når vi er i forhandlinger, da vi bruker avtale-registeret til å lagre alle endelige tariffavtaler, både gjeldende og arkiverte. I tillegg går all kommunikasjon med forhandlingsutvalget gjennom denne modulen. Det gjør at vi enkelt kan finne frem til relevant informasjon når vi trenger det, forklarer Wahl.

— I tariffmodulen har vi fått god oversikt og struktur på saksbehandling og tilhørende dokumenter, noe som forenkler arbeidsflyten når vi er i disse prosessene. All kommunikasjon med forhandlingsutvalget gjennom denne modulen, slik at vi enkelt kan finne frem til relevant informasjon. 

Terje Wahl
IT-ansvarlig

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!