Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Forenkler arbeidsflyten

Trafsys AS

Den aller største gevinsten for oss har vært at datadriften har blitt flyttet fra egne servere og inn i skyen. Det har økt sikkerhetsnivået hos oss, ettersom vi nå har filene tilgjengelig uansett hva som skjer.

Vi sonderte markedet for flere typer løsninger for å se hva som fantes. Vi hadde en grundig prosess, men valgte Invo fordi de hadde den beste løsningen totalt sett.

Rune Trohjell
CFO, Trafsys AS

Samtidig har vi også kunne kvittet oss med andre verktøy vi brukte tidligere, da disse behovene nå dekkes av Invo sine løsninger og SharePoint. Det har forenklet arbeidsflyten.

Nå trenger vi å gjøre ting kun én gang, på et sted, også blir resten av systemene automatisk oppdatert i henhold til det. For eksempel når vi oppretter et prosjekt, eller en ordre på noen prosjekter i økonomisystemet, opprettes disse automatisk i Invo sin løsning med en mappestruktur som er tilpasset prosjekttypen. Dette er helt klart en besparing av tid for våre prosjektledere.

Profesjonaliteten og kunnskapsnivået som vi møtte hos Invo ga oss en viktig trygghet. Vi hadde en veldig fin prosess, som skapte få problemer.

Det som overrasket oss mest, var hvor få problemer det var å løse etter at vi kom i gang. I tillegg var vi veldig overrasket over hvor gode tilbakemeldinger vi har fått fra våre brukere. Det er jo vanlig at en slik stor omveltning skaper utfordringer og klager fra brukerne, men det har gått mye bedre enn vi trodde og brukerne våre er veldig fornøyde med Invo sin løsning.

Les mer: Slik flyttet Trafsys inn i skyen med Invos løsninger

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!