Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo Tilleggsapplikasjoner

Vi tilbyr ulike tilleggsapplikasjoner: Invo Prosjekstyringsverktøy, Invo Tilgangskontroll, Invo Malbibliotek og Invo Brreg. Disse applikasjonene kan ikke kjøpes alene, men kan kjøpes som et tillegg til enkelte moduler. Les mer om de ulike applikasjonene, og hvem de fungerer sammen med.

INVO Prosjek Tstyringsverktøy
Prosjekt- og prosesstyring

INVO Prosjekt-styringsverktøy

Invo Prosjektstyringsverktøy er en skybasert løsning som gir organisasjonen full kontroll på alle prosjekter. Et enkelt og brukervennlig verktøy som sikrer smidig gjennomføring av både enkle og mer komplekse prosjekter.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Tilleggsapplikasjon

INVO Tilgangskontroll

Invo Tilgangskontroll er en tilleggsapplikasjon som forenkler administrasjon og gir en god oversikt over interne og eksterne tilganger på mapper og filer i MS SharePoint og Office 365.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Tilleggsapplikasjon

INVO Malbibliotek

Invo Malbibliotek er en tilleggsmodul som forenkler, kvalitetssikrer og effektiviserer distribusjon av maler i MS SharePoint og Office 365. Sikre at malene alltid er tilgjengelig på rett sted for de riktige personene.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Tilleggsapplikasjon

INVO Brreg

Invo Brreg er en tilleggsapplikasjon i Invo Solution som lar bedriften din hente juridisk riktig informasjon om alle deres kunder og leverandører direkte fra Brønnøysundregistrene.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!