Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Blindheim Maskin og Transport velger Invo!

Da Blindheim Maskin og Transport fikk øynene opp for Invo, var de på leting etter et helt annet fagprogram. Og ikke minst – de var allerede i gang med å bygge sin egen løsning inne i SharePoint.  

Øyvind Dybvik, driftsjef i Blindheim Maskin og Transport, kom over Invo ved en tilfeldighet, men falt for muligheten til å få alt i ett system:  

Vi oppdaget Invo når vi så etter et fagprogram for blant annet timeføring. Flere av deres kunder brukte også Invo. Når vi også så en referansefilm laget med en kunde av dere, og så funksjonaliteten, så tok vi kontakt, forteller Dybvik.  

For Blindheim Maskin og Transport var det viktig å få en standardløsning som faktisk fungerte som den skulle:  

Det aller viktigste var at det kunne implementeres fort, og at det var ferdig. Vi var i gang med å bygge en egen løsning direkte inne i SharePoint, men det tok lang tid og ble ikke helt slik vi hadde sett for oss. Samtidig så vi verdien av å få alt inn i en løsning, og da ble valget om en standardløsning fra Invo enkel, forklarer han.  

Han trekker også frem at det er positivt at løsningen var godt tilpasset bransjen.  

Det var også tydelig at løsningen til Invo var tilpasset bransjen vi jobber i, og det er et kvalitetstegn for oss at mange i bransjen benyttet systemet allerede, forklarer han.  

– Vi ser at med Invo vil vi få enda bedre kontroll på prosjektene våre, og ikke minst dokumentene våre. Med Invo håper vi at det er enklere for alle å følge de samme rutinene for lagring. Totalt sett vil Invo vil gi oss mer effektiv i prosjektgjennomføring og bedre flyt.

Øyvind Dybvik, Driftsjef i Blindheim Maskin og Transport

  Største gevinsten er å alltid ha tilgang på informasjon 

Øyvind trekker frem at en av de største gevinstene med Invo, er at det er enkelt å finne igjen informasjon.  

 Vi ser at med Invo vil vi få enda bedre kontroll på prosjektene våre, og ikke minst dokumentene våre. Vi ser at det er informasjon vi gjerne skulle hatt, som ligger lagret på tidligere ansattes e-post. Med Invo håper vi på å få full kontroll på dette, og at alle følger de samme rutinene for lagring, sier han.  Vi håper også på å effektivisere behandlingen av forespørsler som kommer inn, samt raskere håndtering av kundeforespørsler. Invo vil også gi oss mer effektiv i prosjektgjennomføring og bedre flyt, avslutter han.  

Anders Dahl i Invo, er fornøyd med at Blindheim Maskin og Transport velger Invo.  

– Det er veldig stas at de velger oss for å få strukturert prosjekt- og dokumenthåndteringen. Som utflyttet sunnmøring til Oslo, synes jeg også det er moro når dyktige, lokale selskaper vil jobbe med oss. Nå ser vi frem til en god implementering, slik at Blindheim Maskin og Transport får utnyttet potensialet som ligger i Invo, sier Dahl.  

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!