Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo ansetter rett fra skolebenken – Eirik er ny konsulent

Etter at dataingeniørstudenten Eirik Dahle (23) vant en quiz fikk han øynene opp for Invo. Nå går han rett fra skolebenken og inn i en stilling som konsulent i IT-selskapet fra Ålesund.

Invo har ansatt Eirik Dahle som ny konsulent. Dahle har en bachelorgrad i ingeniørfag med spesialisering i data fra NTNU. Han forteller om en stor interesse for ny teknologi og spill, noe som gjorde valget lett da han skulle søke studier – og som nå har sikret han drømmejobben.

– Jeg har alltid vært interessert i pc og spill fra ung alder. Studiet på NTNU har vært krevende, men interessant. I tillegg til mye matematikk, har vi lært mye om applikasjonsutvikling og design av nettområder. Det synes jeg er gøy, forteller Dahle.

Lager egne apper

Han forteller at han liker å utvikle apper. Blant annet har han utviklet en app som skal gjøre det lettere å holde styr på holdbarheten til varene man har i kjøleskapet.  

–  Tanken er å utvikle ting som gjør livet til folk enklere. Dette var en idé jeg kom på, og da er det jo mer fornuftig å lage appen selv, enn å sitte og vente på at andre skal lage den, sier sunnmøringen.

Fikk spesialdesignet tastatur

Introduksjonen til Invo kom via Næringslivsdagen som ble arrangert i regi av Næringslivsforeningen på NTNU Ålesund. Invo stilte med foredrag, quiz og forfriskninger.

– Da var jeg ikke vanskelig å be, sier han.

Under Næringslivsdagene holdt Invos administrerende direktør, Roberth Klemetsen, og utviklingssjef, Kjetil Vassbakk, det Dahle beskriver som et overbevisende og inspirerende foredrag om reisen fra å være et startup-selskap til å bli et scale-up-selskap innenfor IT.

– De har en ambisiøs plan og har stor tro på hvordan Invos løsninger vil forenkle arbeidsdagen til sine kunder. Det gir en trygghet at de sikter høyt. Jeg ble helt solgt, sier han.

Quizen han deltok på endte han opp med å vinne, og dermed fikk han et spesialdesginet tastatur i premie. Da Dahle var innom Invo-kontoret for å hente gevinsten, fikk han igjen ett godt inntrykk av selskapet.

– Det var ikke mange møter som skulle til med gjengen før jeg tenkte, her vil jeg jobbe.

Tastaturet han vant bruker han flittig. Både hjemme og på jobb.  

–   Jeg tar det med meg overalt i en liten koffert. Det må vel sies å være toppen av nørd.

Lokal karrieremulighet

Invo er et selskap i sterk vekst og med store ambisjoner for fremtiden. Dahle forteller at store livsvalg om hvor man skal bosette seg og hvor man vil starte karrieren, var noe han grublet på. Da var det godt å få jobbtilbud fra en lokal bedrift på Sunnmøre, som også har kunder over hele landet.

– Å få et tilbud fra Invo gjorde beslutningen om å bli i Ålesund veldig mye enklere, sier han.

Administrerende direktør, Roberth Klemetsen, er kjempefornøyd med å ha hanket inn Dahle til stillingen som konsulent.

– Det er viktig for oss å være en attraktiv arbeidsgiver i regionen. Det siste året har vi investert mye tid i å bli bedre kjent med studentmiljøet i Ålesund. Det er viktig å vise unge talenter at det finnes spennende karrieremuligheter her på Sunnmøre, sier Klemetsen.

I starten av juni, rett etter å ha mottatt bachelorgraden, hadde Dahle sin første dag i selskapet. Han forteller at han er blitt tatt godt imot av gjengen på Ålesund-kontoret. Med en myk oppstart med opplæring og bli kjent-aktiviteter, vil høsten by på spennende arbeidsoppgaver for Dahle. 

–  Det er veldig viktig for nyutdanna å føle at man er ønsket på arbeidsplassen. Her er alle kjempehyggelige og det beviser bare det inntrykket jeg fikk da jeg møtte dem første gang, at dette er en gjeng med fine folk.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!