Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo satser på kompetanseheving - sender alle utviklerne på kurs

IT-selskapet Invo vet verdien av å investere i egne medarbeidere. Derfor sender de hele utviklingsavdelingen sin på et intensivt helukeskurs denne uken. Vi streber alltid for å bli bedre, sier Invo-utvikler. 

Denne uken får alle tolv utviklere i Invo mulighet til å legge vekk de hverdagslige arbeidsoppgavene, og blir sendt på et intensivt kursprogram på Quality Hotel i Ålesund. Målet er at de skal tilegne seg fersk fagkunnskap, men også få et avbrekk fra vanlige jobbrutiner og bli fylt med ny giv og inspirasjon.  

–  Forfriskende  

Hans Fredrik Dimmen har jobbet i det sunnmørske IT-selskapet i omtrent ett år. Han er opptatt av å hele tiden holde seg oppdatert på faget, og er takknemlig for å ha en arbeidsgiver som bruker ressurser på å sende han på kurs.  

Kompetanseutvikling er en stor del av hverdagen i Invo. Vi streber alltid for å bli bedre på det vi gjør, og det vi jobber med. Det årlige utviklerkurset i Invo er en forfriskende måte å lære noe nytt på. For de fleste vil de få kunnskap og innsikt i noe de ellers ikke ville jobbet med, sier Dimmen.   

Kurset vi skal på handler om frontend-teknologien React, noe jeg jobber med daglig i utviklingen av vår egen programvare Invo Connect. Selv om dette ikke er et nytt emne for meg vil jeg få nye perspektiv på hvordan jeg kan forenkle egen arbeidsmetodikk, og lære fra kollegaer som har dyp innsikt og interesse i ulike programmeringsspråk, sier han.   

Flyr inn foredragsholder  

Administrerende direktør i Invo, Roberth Klemetsen, sier at det er viktig for selskapet å prioritere kompetanseutvikling blant egne ansatte.   

  Man skal ikke kimse av viktigheten av å komme seg ut og gjøre noe helt annerledes for å tilegne seg ny læring. Det er viktig for oss at utviklerne våre hele tiden er oppdaterte og gleder seg til å komme på jobb. Dette er et tiltak vi gjør for å oppnå det, sier Klemetsen.  

Til kurset har selskapet flydd inn nederlandske Rick Beerendonk, som har over tyve års utviklererfaring fra både små og store selskap. Klemetsen forteller at dette er femte gangen selskapet sender alle utviklerne sine på ett ukelangt kurs.   

  Selv om det er litt kontroversielt å ‘’lukke’’ en hel avdeling flere dager, så vet jeg at vi får igjen for det på sikt. Det er lite som gjør meg gladere enn å vite at selskapets ansatte trives på jobb og at de merker at de blir satset på. Det kommer til syvende og sist også kundene våre til gode, avslutter han. 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!