Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo satser på NTNU-studenter

Konkurransen om de beste hodene er stor. Nå vil IT-selskapet Invo hente talenter fra NTNU Ålesund på veien mot målet om 100 millioner kroner i omsetning. Foto: Invo

– Formålet er å bli kjent med morgendagens kompetansearbeidere tidlig i karriereløpet. Vi skal vokse mye de kommende årene. Da blir studentene fra NTNU viktige for oss. De kommer med ny og ettertraktet kunnskap som kan løfte selskapet videre, sier Roberth Klemetsen, administrerende direktør i Invo.

Lokal rekruttering er også noe Invo setter høyt.

– Det er viktig for oss å også rekruttere lokalt, slik at vi kan beholde kompetansen i nærmiljøet og skape attraktive arbeidsplasser her. Det er mye god kompetanse på NTNU Ålesund, og vi ønsker jo selvsagt at flest mulig blir boende, fortsetter Klemetsen.

Som hovedsamarbeidspartner vil Invo også bidra til å skape gode møteplasser mellom utdanning og næringsliv.

– Samarbeidet vil hovedsakelig sørge for at Invo blir mer synlig blant studentene, men Invo vil også bli en viktig sparringspartner og bidragsyter til våre fremtidige arrangement. Vi i NLU ønsker å levere enda bedre kvalitet på våre arrangement, vi ønsker å nå ut til flere studenter, og vi gleder oss til å samarbeide med Invo fremover, sier leder for Næringslivsutvalget ved NTNU Ålesund, Jenny Johanne Panzer.

- Vi gleder oss til å samarbeide med Invo fremover for å nå ut til enda flere studenter, sier leder for Næringslivsutvalget ved NTNU Ålesund, Jenny Johanne Panzer.

Også Sindre Skorpen i linjeforeningen Syntax ser frem til samarbeidet:

– Vi er svært begeistret for å ha Invo som sponsor. Dette er en god mulighet for studentene til å bygge tettere nettverk med næringslivet, samtidig som midlene gir oss mulighet til mye spennende i framtiden, sier Skorpen

Den 3. november arrangerte NLU og Syntax Ingeniørenes aften i det nye Sundebygget midt i campus til NTNU Ålesund. Rundt 70 studenter møtte opp for å lære om karrieremuligheter og møte bedrifter. Invo var med som samarbeidspartner og første innleder.

– Det var utrolig gøy å møte studentene. Flere av oss utviklere har studert på NTNU tidligere. Det er meningsfylt å komme tilbake. Etter foredraget kom mange studenter frem til oss med spørsmål om hvordan det var å jobbe hos oss, forteller Kjetil Vassbakk, leder for utviklingsavdelingen i Invo.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!