Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo skal levere GK sin nye prosjektportal

Enkel, sikker og effektiv. Slik beskrives GK sin nye prosjektportal. Den ledende tekniske entreprenøren har nå valgt det norske IT-selskapet Invo som leverandør i Skandinavia.

Fra venstre: Leif Øie, GK og Roberth Klemetsen, Invo

Prosjektet skal forenkle sikker lagring og tilgangsstyring i GK sin nye prosjektportal. Manuelle oppgaver som må gjøres på tvers av flere systemer byttes ut med automatiseringsverktøy på èn arbeidsflate.  

̶  Vi ser kontinuerlig etter muligheter for å forbedre og effektivisere måten vi jobber på på tvers av konsernet. Ett felles prosjektsystem for alle land GK opererer i – som fungerer like godt om våre ansatte jobber på byggeplass, kontor eller hjemmefra, er et viktig steg for å oppnå dette, sier Leif Øie, direktør for divisjon Entreprise i GK Norge og prosjekteier for den nye prosjektportalen. 

Forenklet IT-landskap gir kosteffektiv drift og forvaltning

Med en skybasert løsning sikrer GK seg en effektiv drift. En velfungerende prosjektportal forenkler arbeids- og informasjonsflyten både på byggeplass og på kontor. 

̶  Den nye prosjektportalen blir oversiktlig og brukervennlig. Den skal kunne brukes på tvers av hele organisasjonen og vil sikre at all virksomhetskritisk og prosjektkritisk informasjon samles på en felles arbeidsflate. Dermed skal det bli enkelt for prosjektlederne å finne informasjonen de trenger til enhver tid, fortsetter Øie. 

I tillegg vil systemet redusere risiko for at viktig informasjon blir lagret på lokale servere, OneDrives eller liggende i enkeltpersoners innbokser.  

Automatisk lagring med ett klikk og full tilgangskontroll

For at ett felles prosjektsystem på tvers av GK skal fungere, blir god og enkel tilgangskontroll viktig. 

̶  Med Invo Connect lagrer man enkelt e-poster og dokumenter med bare ett klikk. Da legger dokumentasjonen seg automatisk på rett prosjekt og i rett mappe. En sømløs modul for tilgangskontroll gir eieren full oversikt over interne og eksterne delinger. Det er en viktig sikringsmekanisme for oss, forteller Øie. 

Deler tankesett om innovasjon og teknologi 

Roberth Klemetsen, administrerende direktør i Invo, synes det er spennende å få jobbe sammen med GK på dette digitaliseringsprosjektet.  

̶  Vi deler mye av samme tankesett som GK når det kommer til innovasjon. Teknologi skal være nyttig og tilføre verdi. Utfordringen for mange IT-systemer, er at det er vanskelig å administrere og systemene kommuniserer dårlig mellom hverandre. Det er nettopp her vi kommer inn for å fjerne unødvendige tidstyver, bidra til flyt og forenkling i arbeidshverdagen til våre kunder, forteller Klemetsen.  

Avtalen mellom GK og Invo ble inngått i januar 2023. Arbeidet med den nye prosjektmodulen er godt i gang.

Les mer om våre kunder

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!