Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Vanskelig å holde oversikt over tilganger på dokumenter og mapper?

Har man mange ulike prosjekter, dokumenter og mapper inne i Sharepoint, kan man fort miste oversikten over hvem som har tilgang på hva, og hvilke dokumenter som er delt med hvem. Spesielt på store prosjekter med flere interne og eksterne deltakere, kan feildelinger og manglende oversikt få konsekvenser. Med Invo Tilgangskontroll reduserer du risikoen for at det skjer feil, og du får oversikt over delinger og tilganger med få klikk. Foto: Invo AS

Invo Tilgangskontroll er en tilleggsapplikasjon som forenkler administrasjon og gir en god oversikt over interne og eksterne tilganger på mapper og filer i SharePoint og Microsoft 365. Applikasjonen fungerer sammen med alle Invos moduler Den er også en del av vår bransjeløsning for bygg- og anlegg.  

Applikasjonen sikrer at du som prosjektleder eller administrator har full oversikt over tilganger i ett vindu direkte i Sharepoint. I det samme vinduet kan du selvsagt fjerne tilganger. Det vil si – ser du en deling som ikke skal være der, kan du fjerne tilgangen til personen umiddelbart. I tillegg kan du søke på delinger og tilganger på eksterne brukere, noe som sikrer at viktig informasjon ikke kommer på avveie.  

Med andre ord, med Invo Tilgangskontroll er det ikke lenger vanskelig å holde oversikt selv i store prosjekter. Det krever heller ikke mye tid, da du får opp vinduet til Invo Tilgangskontroll i alle bibliotek i Sharepoint med bare ett klikk. Oversiktlig, enkelt og tidsbesparende. 

Tror du Invo Tilgangskontroll kan forenkle hverdagen din? Da bør du sjekke ut våre andre moduler, for å se om Invo kan være noe for din bedrift. Har du allerede Invo Prosjekt, Dokumentsenter eller Kvalitetssytem, og ønsker deg en enklere tilgangsstyring, kan du trykke her

 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!