Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Java Entreprenør velger Invo!

Java Entreprenør er opptatt av å skape en god «Java-kultur». Med det mener de at alle skal vite hvordan arbeidsprosessene fungerer, og alle skal følge den samme måten å jobbe på. Det sikrer en sunn vekst i selskapet. For å få til dette, blir Invo et viktig verktøy.

Daglig leder i Java Entreprenør, Lars Birger Aasterud, synes valget om å bruke Invo var enkel, siden han også har jobbet med Invo tidligere:

— Jeg har implementert Invo hos tidligere arbeidsgiver, og kjenner systemet godt. Derfor visste jeg at Invo ville fungere godt til vår bruk, og det er også tilpasset vår ambisjon om videre vekst i Java. ​Vi ønsker å være profesjonelle i hvordan vi jobber. Det er viktig for oss internt, men også for kundene våre. Derfor var Invo den rette samarbeidspartneren for oss, forklarer Aasterud.

Senior Solution Sales Advisor Anders Dahl i Invo, er godt fornøyd med at Aasterud kommer tilbake til Invo:

— At Lars Birger kommer tilbake som andregangskjøper, og ønsker å bruke Invo også hos Java, viser at vi i Invo gjør mye riktig. Vi er glad for å ha fått den tillitten, og ser frem til å hjelpe Java med å skape en mer effektiv hverdag og levere verktøy som rigger til vekst, sier Dahl.

Jeg har implementert Invo hos tidligere arbeidsgiver, og vet at Invo er et enkelt og intuitivt verktøy. Det er en stor fordel med tanke på tidsforbruk og brukervennlighet, siden vi har brukere med forskjellig forutsetninger for bruk av datasystemer.

Lars Birger Aasterud

Brukervennlig og intuitivt verktøy

Aasterud påpeker også at Invos funksjoner passer behovene og brukerne deres godt:

— Det er viktig å ha struktur på hvordan vi jobber med dokumenthåndteringen i bedriften. Invo er enkelt og intuitivt, noe som er viktig med tanke på tidsforbruk og brukervennlighet. Det er en stor fordel, siden vi har brukere med forskjellig forutsetninger for bruk av datasystemer, forklarer han.

Java Entreprenør har kjøpt modulene Invo Connect, Dokumentsenter, Prosjekt og Prosjektstyringsverktøy (PSV), samt Invo Start, men Aasterud åpner opp for å utvide i fremtiden:

— Det er flere moduler vi vil vurdere å implementere etter hvert som vi når målene våre om en kontrollert vekst, avslutter han.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!