Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Naturvernforbundet velger Invo!

Med Invos standard moduler integrert med MS SharePoint, vil brukervennligheten øke og Naturvernforbundet kan dermed fokusere mer på deres kjernevirksomhet, beskytte natur og miljø.

Naturvernforbundet har mer enn 30.000 medlemmer og fylkes- og lokallag over hele landet. Organisasjonen ble grunnlagt i 1914 og er Norges eldste natur- og miljøvernorganisasjon.

Naturvernforbundet ønsker å øke samhandlingen mellom lokal- og fylkeslag og på tvers av organisasjonen. De gjorde et løft i 2017 da de gikk over til SharePoint og Office 365, men som mange andre, har det vært utfordringer med bruk av standard SharePoint.

Ved hjelp av Invos standard moduler integrert med MS SharePoint, vil brukervennligheten øke og Naturvernforbundet kan dermed fokusere mer på deres kjernevirksomhet, beskytte natur og miljø. De ansatte og frivillige kan enkelt lagre og finne relevant informasjon, samt få full kontroll og enda bedre kvalitet på arbeidet. Ved å bruke Invo Sak, får Naturvernforbundet en enkel og god oversikt over alle medlemshenvendelser. I tillegg til å benytte Invo Dokumentsenter for intern administrasjon, vil all dokumentasjon være tilgjengelig på et sted i Office 365.

Leveransen består av:

Invo Dokumentsenter

Invo Move

Invo Sak

Vi ser frem til et tett og godt samarbeid.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!