Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Norges to største bomselskaper signerer med Invo

En ny løsning for saksbehandling og arkivering utviklet av Invo og Documaster skal gjøre arkivering til en «ikke-oppgave» for saksbehandlere. Landets to største bomselskaper, Ferde og Fjellinjen, har nå gått til innkjøp av tjenesten. (Foto: Invo)

Avtalene, som nylig ble inngått, vil omfatte både saksbehandling- og arkiveringstjenester. Løsningen er basert på Microsoft 365 og tar utgangspunkt i saksbehandlerens behov. For å dekke kravene til arkivering, som blant annet Noark 5.0-standarden, er løsningen integrert med Documasters frittstående arkivkjerne.

Invo tilbød den beste totalløsningen

Ferde som har ansvar for bompengeinnkreving i Agder, Rogaland og Vestland fylke pekte på brukervennligheten til løsningen som en av de viktigste faktorene for at valget falt på Invo.

Vinneren av konkurransen, Invo AS, haren løsning som fremstår som intuitiv, brukervennlig og gir muligheter for tilpasninger Ferde selv kan sette opp.Løsningen er basert på en standard modul integrert med SharePoint og Microsoft 365, som følger en struktur brukerne er vant med fra andre Microsoft-løsninger, sier Christine L. Larsen, innkjøpsansvarlig i Ferde.

Ga muligheten til å samle alt på et sted

Fjellinjen som har ansvar for Oslo og omegn trakk frem enkelheten i kontrakt- og avtalehåndteringen som et av de store plussene ved Invos løsning.

Vi er en liten organisasjon med et stort samfunnsansvar, og er avhengige av å ha effektive og brukervennlige løsninger. Tidligere har vi brukt forskjellige lagringsområder i ulike løsninger. Noe har vært tilgjengelig basert på tilgangskontroll i SharePoint-løsninger, mens kontrakter og avtaler, har ligget i et eget arkiv. Det har heller ikke vært sånn at all inn- og utkorrespondanse i samme sak har ligget på samme sted. Det vil den gjøre nå og dette vil effektivisere saksbehandlingen, forteller Tina Mamelund, fagansvarlig for anskaffelsesprosjektet i Fjellinjen.

Lurer du på om Invo Sak eller Invo Kontrakt passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

Glad for å ha Fjellinjen og Ferde med på laget

Daglig leder i Invo, Roberth Klemetsen, er svært glad for å ha fått med de to største bomselskapene i landet på laget.

Vi er veldig stolte over å ha fått inn både Fjellinjen og Ferde. Det er to store og seriøse selskaper, så det viser at vår nye løsning er attraktiv for markedet, uttaler Klemetsen.

Digi.no: Invo mener de har løst problemet med manglende arkivering av offentlig e-post

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!