Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Øksnes Entreprenør velger Invo

Da Øksnes Entreprenør skulle finne et nytt prosjekthotell falt valget på Invo. Invo skal hjelpe ØE med å forbedre strukturen internt. Foto: Øksnes Entreprenør

Valget på Invo ble tatt etter en grundig vurdering av flere aktører, men Invo Connect får mye av æren til at valget falt på nettopp Invo.

- Invo Connect er kanskje den løsningen som solgte oss mest. Vi har lett etter et bedre system for e-posthåndtering og lagring lenge, så når vi så løsningen til Invo ble valget enkelt. Det gir stor verdi å enkelt kunne lagre e-post, samtidig som man unngår dobbellagring. Connect gir oss full oversikt over når, hvor og hvem som har lagret e-post i systemet, samt har funksjoner jeg ikke har sett hos noen andre, sier Camilla Iren Sjaanesset i Øksnes Entreprenør.

Forsterke prosjektstyringen med bedre vaner

I en hektisk hverdag håper Sjaanesset at Invo skal bidra til å forsterke prosjektstyringen ved å forbedre vaner og å bryte etablerte uvaner:

– Vi håper jo at Invo kan hjelpe oss med forbedre vanene våre, og at det skal være noe alle bruker. Løsningene fra Invo skal gi oss enda bedre kontroll på prosjektene, og gi oss en mer overordnet struktur som alle i selskapet kan jobbe etter. Her vil koblingen mellom Invo Connect og Prosjekt være viktig, men også det å forbedre kommunikasjonen internt og eksternt er et stort pluss, sier Sjaanesset

I prosessen opplevde Øksnes Entreprenør at Invo var opptatt av å finne best mulig løsning for deres behov.

– Vi opplevde at Invo ville hjelpe oss å finne løsningen som passet best for oss. Vi utfordret jo på en del områder, men vi opplevde å få gode svar på alt vi lurte på. Det gir en trygghet, forklarer Sjaanesset.

Innovativ løsning

I en stadig mer teknologisk verden, var det også viktig for Øksnes Entreprenør å velge en leverandør som var innovativ og frempå når det kommer til utvikling.

– For å henge med i 2023, er det viktig å gå for en innovativ løsning som er litt «på hugget». Det opplever jeg i stor grad at Invo er. I tillegg liker jeg at vi alltid kan kontakte support om vi lurer på noe eller opplever noe feil. Det er også viktig for oss, avslutter Sjaanesset.

Øksnes Entreprenør er lokalisert i Øksnes Kommune i Nordland, men de tar på seg oppdrag over hele  Nord- og Midt-Norge.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!