Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Skolelederforbundet velger Invo

Skolelederforbundet har gått over til Office 365 og har valgt Invo som leverandør av sakssystem for å håndtere alle medlemshenvendelser.

Skolelederforbundet er en fagforening for alle typer ledere innen oppvekst og opplæring. Skolelederforbundet har ca. 4.000 medlemmer, de fleste i grunnskolen og i videregående opplæring.

Skolelederforbundet har gått over til Office 365 og har valgt Invo som leverandør av sakssystem for å håndtere alle medlemshenvendelser. Ved hjelp av Invos standard moduler, vil brukervennligheten øke og Skolelederforbundet kan dermed fokusere mer på deres kjernevirksomhet, nemlig å utvikle landets viktigste ledere.

Ved å bruke Invo Sak, får Skolelederforbundet en enkel og god oversikt over alle medlemshenvendelser. Invo skal i tillegg integrere Skoleledernes medlemssystem (Winorg) med sakssystemet slik at saksbehandlerne får færre systemer å forholde seg til, da sakssystemet vil gjøre automatiske oppslag i medlemsregisteret ved nye henvendelser slik at riktig medlem blir knyttet til rett sak.

Leveransen består av:

Invo Sak

Invo Move

Vi ser frem til et tett og godt samarbeid.

office365sharepoint enarbeidsflatedigitalisering

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!