Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Viktig endring av funksjonalitet for SharePoint

Invo sin løsning baserer seg i stor grad på SharePoint, og benytter seg av støtten for å kjøre egendefinerte script. Denne støtten har Microsoft annonsert at de vil fjerne i november i år (les mer her). I den forbindelse arbeider vi med en omskriving av deler av løsningen for å tilpasse oss dette, og sørge for at den fortsetter å fungere som normalt.

Dette innebærer bla. endringer på ulike egenskaper og funksjoner som vi benytter oss av, som nå må gjøres på andre måter. I tillegg til oppdatering at bakenforliggende logikk hos Invo utbedres, krever det også at vi gjør noen oppdateringer I kundemiljøene. I hovedsak gjelder dette følgende funksjonalitet:

 

  • PropertyBag - Benyttes I bakgrunnen og vil ikke være mulig å skrive egne verdier til. Alternativ metode tas I bruk. Endringen vil ikke være synlig for sluttbruker.

  • Aspx filer - Kan ikke lenger lastes opp I biblioteker. Pr. I dag benytter vi oss av dette for oppsett av sider ved installasjonen av løsningen og oppretting av underområder. Alternativ måte via XML vil bli tatt I bruk. Endringen vil ikke være synlig for sluttbruker.

  • Ny/Rediger skjema (classic forms) - Denne vil fortsette å fungere på etablerte områder (eks prosjektmodul/liste), men vi arbeider med å utvikle vår egen som vil ta over denne på sikt (mer informasjon kommer senere).

Som et ledd i dette arbeidet holder vi for tiden også på med oppgradering av eventer hos de av våre kunder som er på eldre typer. Dette vil ikke ha noen praktisk betydning for løsningen, annet enn at den vil fungere bedre under visse omstendigheter.

 

De som har et eldre oppsett av løsningen som krever en endring I forbindelse med dette, vil få beskjed.

Dersom dere har noen spørsmål rundt disse endringene er det bare å ta kontakt med vår support via support@invo.no eller 70132112.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!