Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

HRP AS

– Invo er ett av våre viktigste kjernesystemer 

HRP har over 300 prosjektledere og mer enn 500 ansatte – og alle bruker Invo. Da HRP startet med Invo i 2014, var de ute etter et system som gjorde prosjekt- og dokumenthåndteringen enkel og tilgjengelig.  

Etter seks år på en tilpasset on prem-løsning, gikk de over til en mer standardisert skyløsning for to år siden. Erling Hauge i HRP er tydelig på at overgangen har gjort hverdagen lettere enn før:  

– Invo har hjulpet oss med å få oversikt over dokumentasjon og prosjekter. Etter at vi gikk over i skyen, har det også vært lettere for Invo å hjelpe oss med endringer inne i løsningen. Vi ønsker å ha mest mulig hyllevarestandard på løsningene våre, og det får vi med Invo, sier han.  

Kvalitetssystemet er en nødvendighet

Hauge trekker spesielt frem kvalitetssytemet, som de også var med å utvikle i sin tid.  

– Vi fikk muligheten til å være med å tilpasse kvalitetssystemet under utviklingen. Det er noe av fordelen med et mindre norsk selskap. Som kunde har man mer påvirkningskraft, og man kommer tettere på utviklingen. Det var en stor bonus for oss, legger han til.  

Som ISO-sertifisert er også kvalitetsystemet en nødvendighet, men også malbiblioteket er viktig. 

– Kvalitetssystemet må vi ha. Men malbiblioteket er også et verktøy som bidrar til tryggere rutiner. Med ansatte over hele Norge, er det viktig at malene våre er oppdatert, slik at alle har tilgang på, og bruker de samme malene. Det er viktig både når det kommer til korrekt innhold, men også design og utforming. Alt dette har man kontroll på med malbiblioteket – ting blir rett og slett litt mer profesjonelt, sier han.

– Alle prosjektene våre, og alle anbud vi prøver å vinne, lagres i Invo. Invo er, sammen med økonomisystemet og HR-systemet, et av kjernesystemene våre.

Erling Hauge
Direktør IKT, HRP

– Stor verdi i å ha en leverandør som kjenner oss

Oppfølging, tilgjengelighet og mulighet for tilpasning var vesentlig når HRP i sin tid valgte Invo. Mange av de større selskapene har ikke de samme mulighetene til å tilpasse til hver enkelt kunde. Med Invo opplevde HRP det motsatte. 

Det er stor verdi i å ha en leverandør som kjenner oss, og som har mulighet til å kaste seg rundt raskt. Prosjektleder har ofte løst problemet før utvikler i det hele tatt har rukket å bli involvert. En gang fikk vi også flydd inn en utvikler fra Ålesund. Han satt og jobbet sammen med oss i fire uker under implementeringsfasen. Det var verdifullt, sier Hauge.  

Invo skal endre vaner, og gir et felles system for ansatte på tvers av organisasjonen 

HRP er opptatt av å vise bredden i sitt arbeid, og med 300 prosjektledere spredt over hele landet er det viktig at alle følger de samme rutinene for lagring og dokumentering.  

– Våre prosjektledere jobber egentlig ikke med bygg og anlegg, de fleste sitter faktisk milevis unna byggeplassen. Men uansett hvor de sitter eller hva de gjør, så bruker de Invo. Derfor er det viktig for oss at alle følger rutinene som er satt, og faktisk lagrer dokumenter og e-poster på riktig måte. Det kan godt være at en ansatt synes det er mye enklere å lagre lokalt på PCen, eller i en mappe i Outlook – men det er ikke like enkelt om det skulle skje noe med den PCen eller noen andre trenger tilgang. Invo Connect og Invo er vesentlig i arbeidet for å finne enkle, felles rutiner, sier han.  

Invo er også et av kjernesystemene i HRP. 

– Alle prosjektene våre, og alle anbud vi prøver å vinne, lagres i Invo. Invo er, sammen med økonomisystemet og HR-systemet, et av kjernesystemene våre, avslutter han.   

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!