Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Entreprenør Harald Nilsen AS velger Invos skyløsning

Entreprenør Harald Nilsen AS fra Alta søkte etter en løsning som fikk systemene deres til å snakke sammen. Valget falt på Invo sin skyløsning for dokumenthåndtering og prosjektstyring.

Halvdan Heggheim er daglig leder i entreprenørselskapet Harald Nilsen. Han synes det er lett å forklare hvorfor de nå har valgt å gå for Invos løsninger: 

  Vi trenger en effektiv plattform for kommunikasjon og styring av alt vi gjør. Så enkelt er det vel. Vi har mange ansatte på byggeplass, og er avhengige av en skybasert plattform som fungerer, sier Heggheim. 

Etter 60 år i bransjen har entreprenørselskapet god kontroll på oppføring av bygg for både offentlig sektor og privat næringsliv. Selskapet bygger over hele Nord-Norge, og har over 70 ansatte. 

  Vi bruker mange ulike systemer. Men vi fant ut at den letteste reisen fikk vi gjennom å bruke dere, kontra de andre systemene hvor vi måtte snu oss om i forhold til mange andre systemer. Her kunne vi lettere integrere oss mot Invo, forteller Heggheim. 

Les mer om vår bransjeløsning for bygg og anlegg.

Bytter ut egenutviklet system for kvalitetsledelse

Som entreprenør vet selskapet viktighet av kvalitet i alle ledd. 

  Vi er en typisk entreprenør, og ble blendet av muligheten til å bygge opp et eget kvalitetssystem. Vi har selv bygd opp et system fra bunnen av, men det var modent for å endres til et mer prosessbasert system. Da synes vi at Invo passet veldig bra i forhold til behovet vi hadde, forteller Heggheim. 

Lurer du på Invo Kvalitetssystem passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning. 

Han synes det har vært en enorm utvikling innenfor digitalisering de siste årene. 

  Jeg tror utviklingen bare eskalerer enda mer. Det vil være enorme muligheter for å gjøre ting mer systematisk og integrert. Vi ønsker å få mer kompatible løsninger med de systemene vi har, forteller Heggheim. 

Føler trygghet i valget av Invo 

  Det at dere er frempå, kan utvikle nye og enda bedre løsninger, og forklarer oss disse løsningene. Det er veldig viktig for oss. Vi føler trygghet i forhold til valget og vi føler trygghet på at vi har valgt en løsning som er god for oss ikke bare i dag, men også for fremtida, sier Heggheim. 

Foto: Sorrisniva Arctic Wilderness Lodge 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!