Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Gjermundshaug Gruppen velger Invo!

"Vi velger Invo da vi ønsker standard løsninger integrert med Microsoft 365 som vil møte brukerne våre på en enkel måte og sørge for at de får en effektiv hverdag."

Vi velger Invo da vi ønsker standard løsninger integrert med Microsoft 365 som vil møte brukerne våre på en enkel måte og sørge for at de får en effektiv hverdag. Nå får vi all informasjon samlet i en arbeidsflate. Invo har også et stort fotfeste i bransjen som gir synergier på tvers hva gjelder utvikling og erfaringer sier Espen Carlsen, Konsernleder for IKT og Digitalisering i Gjermundshaug Gruppen.

Gjermundshaug Gruppen er en innovativ og solid aktør i anleggsbransjen som alltid er teknologisk langt framme. Med en ordrereserve på mer enn 1,2 milliarder kroner sier Carlsen at de nå er i gang med å realisere en IT- og Digitaliseringsstrategi som skal takle bransjens fremtidige krav, muligheter og utfordringer. Invo passer godt inn i strategiarbeidet og vår portefølje.

Ved hjelp av Invos standard moduler som blant annet Invo Prosjekt, Invo Kvalitetssystem og Invo Prosjektstyring, vil Gjermundshaug få bedre kontroll på informasjon og økt kvalitet på prosjektgjennomføringen.

Go-live vil skje tidlig 2021 og brukerne vil da kunne gjennomføre relevant opplæring.

Nå er det opp til Invo å levere god kvalitet og møte våre forventninger. Dette blir veldig fra for både prosjekter og brukere, og vi gleder oss til å sette i gang sier Espen.

Vi i Invo takker for tilliten så langt, og ser frem til et spennende samarbeid fremover!

Lurer du på om Invo sine løsninger passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!