Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo og Winorg forenkler skybasert saksbehandling for organisasjoner

De to norske IT-selskapene, Invo og Winorg, har gått sammen for å bli den ledende leverandøren av digitale saksbehandlingsløsninger til nordiske foreninger, forbund og medlemsorganisasjoner. Foto: Invo AS

- Med en økende mangel på IT-ressurser i markedet er det viktig for organisasjoner at de får tilgang på løsninger som enkelt kan tas raskt i bruk og er laget for deres behov, uten å måtte ha all spesialkompetanse inhouse. Da er det en forutsetning at man har god kompetanse på kundegruppen og jobber kontinuerlig med denne over tid for å bygge og videreutvikle gode løsninger, sier Håvard Ellefsen, CEO i Winorg. 

Winorg er en norsk leverandør av medlemssystem og kompetanse til foreninger, forbund og andre medlems- og innsamlingsorganisasjoner. Winorg lager skyløsninger som dekker systembehovene til organisasjonene, slik at de kan jobbe for sine saker uten å måtte bruke unødige ressurser på å kjøre store IT-prosjekter. Invo er markedsledende på skybaserte saksbehandlingsverktøy i Norge. 

Kutter store IT-prosjekter og konsulenttjenester 

Invo og Winorg har begge spesialisert seg mot foreninger, forbund og medlemsorganisasjoner. De norske IT-selskapene har allerede testet ut samarbeidet på flere kunder. Nå inngår de et strategisk samarbeid som vil gjøre det enklere for kunder som både bruker Invo og Winorgs løsninger. 

- Vi er veldig glade for å kunne formalisere et allerede godt samarbeid. Jeg er opptatt av å kunne tilby kundene løsninger som er mest mulig ferdige og som fungerer som de skal. Sammen med Invo får vi løsninger som utfyller hverandre, og som vi vet at passer våre kunders behov. Det vil si at de skal kunne ta i bruk løsningene uten å måtte kjøre store prosjekter og bruke mye konsulenttjenester, sier Ellefsen videre. 

Effektiviserer og forenkler arbeidshverdagen 

Invo og Winorg er begge markedsledende på sine områder. Samarbeidet vil gi kundene en totalløsning som bidrar til å effektivisere arbeidet som gjøres i organisasjonene.  

- Invos saksmodul forenkler saksbehandlingen med fokus på en arbeidsflate. Et vindu gir deg full oversikt over alle saker, både pågående og historiske. Saksmodulen er tett integrert med Winorg som gir stor nytteverdi for kundene. Med Invo saksmodul vil kunden forenkle arbeidshverdagen og øke effektiviteten, forteller Roberth Klemetsen, CEO i Invo. 

Klemetsen deler Ellefsens tanke om det nye partnerskapet. 

- Som markedsledende på medlemssystemer er Winorg en spennende samarbeidspartner for Invo. Vi har befestet vår posisjon i markedet med mange kunder innenfor dette segmentet og ser frem til å nå enda flere sammen med Winorg, sier Klemetsen. 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!