Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo satser på gode brukeropplevelser ansetter Ingvild Fiskerstrand som UX-designer

Ingvild Fiskerstrand fra Ålesund får ansvaret for å designe gode brukeropplevelser hos Invo. Hun kommer til Invo etter nær tre år som ERP- og HR-konsulent i IT-selskapet Columbi og med en mastergrad i informasjonsvitenskap i bagasjen. Foto: Invo AS.

Vi har over lang tid satset sterkt på produktutvikling og funksjonalitet i våre løsninger. Nå gjør vi et kraftig løft på brukeropplevelser også. Ingvild er nå hentet inn for å få ansvar for å utvikle dette fagområdet, og på den måten utvikle de mest brukervennlige løsningene på markedet, sier Afshan Malik, leder for salg og marked i Invo.  

Den gode kundereisen   

Ingvild har studert hvordan kunnskap, informasjon og data skal støtte teknologi slik at det designes gode brukergrensesnitt, informasjonssystemer og dataprogrammer som er intuitive å bruke. Og det var særlig dette Invo fant interessant.  

Denne stillingen ble faktisk skapt som et resultat av at vi møtte Ingvild. Hennes faglige spisskompetanse inspirerte oss til å ta et tydelig grep om hvordan vi kan ytterligere forbedre brukeropplevelsen av våre løsninger, sier Kjetil Vassbakk som leder utviklingsavdelingen i Invo. 

Les også:- Skal doble stablen, styrke veksten og forberede internasjonal ekspansjon 

Ingvild sitter som en del av utvikleravdelingen, noe hun ser åpenbare fordeler med.  

Det er spennende å jobbe med en gjeng dyktige kodere. De har sin spisskompetanse, og jeg har min. Jeg tror den kombinasjonen, hvor jeg kommer inn med brukerperspektivet, totalt sett skaper den beste kundeopplevelsen, sier hun. 

Stimulerer til egenutvikling  

For Ingvild var interne utviklingsmuligheter og ambisjonene selskapet viser viktige faktorer for valget av arbeidsgiver. 

Invo er et fremtidsrettet selskap som er veldig opptatt av å utvikle de ansatte. Den beste utviklingen skjer gjennom det daglige arbeidet, og her får du muligheten til å stake ut din egen retning og være med på idéskaping- og utvikling fra første sekund, sier Ingvild.  

Les også: Invo styrker kompetansen på prosjektledelse 

Enhetlig og godt design 

En av hennes første oppgaver er å styrke brukeropplevelsen i Invo Connect. I tillegg jobber Ingvild med å utarbeide en felles designmal, som sørger for et enhetlig og godt design over hele linjen.  

Gjennom systematisk testing og data finner vi de beste løsningene. Dette vil kundene våre merke. Det er viktig for oss å sørge for intuitive og gode brukeropplevelser. Samtidig vil vi sikre en god brukeropplevelse gjennom opplæringskurs for våre kunder, sier Ingvild.   

Lyst til å se produktet i bruk?Se vårt mini-webinar om Invo Connect. 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!