Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Lei av å flytte filer mellom ulike systemer for dokumenthåndtering? Med Invo Connect gjør du jobben med bare ett klikk

Mange SharePoint-brukere er lei av å bruke tid på å manuelt søke etter og lagre dokumenter og e-poster. Ved hjelp av smart maskinlæring, løser Invo Connect problemet.

Kunden din sender deg en viktig fil på e-post. Du har hastverk og husker ikke nøyaktig hvilken SharePoint-mappe du skal legge filen i, så du bestemmer deg for å vente til dagen etter. Før du vet ordet av det har du glemt hele e-posten og filen blir liggende i innboksen din. Kjenner du deg igjen? Da er du ikke alene.

Behovet for enklere og raskere lagring er nemlig blant de mest diskuterte funksjonene i SharePoint UserVoice, et forum der SharePoint-brukere deler ideer og utfordringer, og stemmer på hverandres forslag.

E-post er den mest brukte kommunikasjonsformen på arbeidsplassen, og innholdet er ofte både viktig i seg selv og viktig å lagre på rett sted. Informasjon som er sendt til en bedrifts-epost tilhører organisasjonen, og det kan skape store utfordringer dersom den blir liggende i den enkeltes Outlook-innboks. Med sitt banebrytende og enkle grensesnitt, løser Invo Connect dette problemet.

Med Invo Connect kan du lagre filer og dokumenter med ett klikk

Invo Connect er en sømløst integrert applikasjon til Microsoft 365 som forenkler prosessen med å søke etter, finne igjen og arkivere dokumenter mellom Outlook, SharePoint og Teams. Teknologien bruker siste generasjon kunstig intelligens og maskinlæring for å sikre god datafangst og -lagring. Det betyr at du blir mer effektiv i hverdagen og vil bruke betydelig mindre tid på manuell lagring av dokumenter, e-poster og vedlegg.

Lyst til å prøve Invo Connect? Last ned en gratis prøveversjon her.

Invo Connect gir like gode søk som Google

Invo Connect gjør Outlook-søkene dine like gode som Google, noe som betyr at du slipper å bekymre deg for forsvunne filer. Appen lærer deg å kjenne, og bruker maskinlæring til å gi smarte lagringsforslag basert på bruksmønstrene du og kollegene dine har.

Appen er i tillegg svært fleksibel og funksjonaliteten videreutvikles og forbedres kontinuerlig, noe som gjør Connect til en god, langsiktig investering.

Vi har fått god kontroll på styrende dokumenter, bedre prosjektstyring og vi bruker mindre tid på gjenfinning og søk. For øvrig har håndtering av e-poster blitt en lek, sier Einar Berggren Hansen, KS - Leder i JI Bygg AS

Les mer om vår kunde JI Bygg AS og hvorfor de bruker løsninger fra Invo.


Dette får du med Invo Connect

  • Samarbeid med kolleger på én lett tilgjengelig arbeidsflate
  • Enkel lagring av e-poster og dokumenter ved hjelp av maskinlæring
  • Søk og naviger i Microsoft 365 fra Outlook
  • Et eget varslingssenter for filer
  • Samhandle på tvers av ulike lagringsmedier, som SharePoint og Teams
  • Automatisk metadatafangst
  • Internt «Google-søk»

Lurer du på om Invo Connect passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!