Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Negotia velger Invo!

Etter en grundig anskaffelsesprosess med syv leverandører inne, har Negotia valgt Invo AS som leverandør av nytt sakssystem for håndtering av medlemshenvendelser.

"Invo skilte seg klart ut i forhold til de syv andre leverandørene som ble vurdert i anskaffelsesprosessen. Med deres brede erfaring med å levere sakssystem til andre store forbund og foreninger, har vi størst tro på at deres saksløsning vil løfte oss og tilrettelegge for en bedre digital plattform. Med en mer effektiv sakshåndtering, vil vi kunne yte bedre tjenester til våre medlemmer som vil bidra til økt medlemstilfredshet" sier Christian Stabell, Økonomisjef i Negotia. 

 

Negotia er et norsk landsdekkende fagforbund med ca. 21. 500 medlemmer. Forbundet organiserer ansatte i alle typer private virksomheter med arbeid innen kontor, administrasjon, IKT, salg, service, regnskap, lager, samt arbeidsledere, tekniske funksjonærer og lignende. Negotia er medlem av YS.

 

I tillegg til sakssystem, skal Invo implementere en Tariff modul og Invo Dokumentsenter som vil erstatte typiske fellesområder på dagens filserver, i en og samme løsning. Med Tariff modulen, vil Negotia spare mye tid i forhandlingsfasen og i den generelle daglige driften.

 

Med en felles digital plattform i Office 365 og SharePoint for all dokumenthåndtering, vil samhandlingen mellom ulike parter øke betraktelig, både internt og eksternt.

 

Leveransen består av: 

Invo Move  

Invo Sak

Invo Dokumentsenter  

Invo Prosjekt  

Invo Tilgangskontroll  

Invo Malbibliotek 

 

Vi ser frem til et langt og godt samarbeid! 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!