Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Organisasjonen Lederne velger Invo!

«Vi ble anbefalt Invo Sak fra andre organisasjoner som allerede bruker systemet».

– Organisasjonen Lederne valgte Invo fordi det både er kompatibelt med vårt eksisterende medlemssystem, Compendia og fordi vi ble anbefalt det fra andre organisasjoner som allerede bruker systemet. Jeg forventer at hverdagen vår gjøres enklere ved bl.a. å gjennomføre saksbehandling på en mer oversiktlig måte, sier Karl Edvin Foss, Seksjonsleder i Lederne.

 

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere, teknikere og merkantilt ansatte i norsk arbeidsliv. De tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå.

 

Som en del av selskapets skystrategi, har Lederne valgt Invos standard løsninger for MS SharePoint/Office 365. Med Invo Sak, vil Lederne få et brukervennlig og effektivt sakssystem for å håndtere alle medlemhenvendelser med en tett integrasjon mot Outlook og Office.

 

I tillegg flytter de dagens katalogstruktur til Invo Dokumentsenter i SharePoint, hvor Invo skal hjelpe Lederne med å migrere data fra både Compendia Sak og filserver.

 

Leveransen består av:

Vi ser frem til et langt og godt samarbeid! For mer informasjon, besøk våre nettsider på www.invo.no.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!