Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Parat velger Invo!

«Vi valgte Invo fordi de har systemer som samler flere former for intern og ekstern kommunikasjon i én og samme løsning».

"Vi valgte Invo fordi de har systemer som gjør det mulig å integrere og samle flere former for intern og ekstern kommunikasjon i én og samme løsning. Det gjør at vi kan jobbe enda mer effektivt til det beste for våre medlemmer" sier Turid Svendsen, Leder Forhandlingsavdelingen i Parat.

Parat er en partipolitisk uavhengig norsk arbeidstakerorganisasjon tilsluttet Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund. Parat har ca 40 000 medlemmer i alle sektorer i arbeidslivet og organiserer ansatte i de fleste yrker og bransjer. Etter en grundig anskaffelsesprosess, har Parat valgt Invo AS som leverandør av nytt sakssystem for håndtering av medlemhenvendelser. I tillegg skal Invo i samarbeid med Parat utvikle en «Min Side» løsning. Løsningen innebærer blant annet at dialog med saksbehandler i Parat vil bli publisert på «Min Side», fremfor via e-post. Dette for å understøtte kravene i henhold til GDPR. Parat får én felles portal for intranett, prosjekt- og dokumenthåndtering som vil fremme både intern og ekstern samhandling. Alt samlet på et sted, i Office 365 og SharePoint.

Leveransen består av:

Vi ser frem til et langt og godt samarbeid!

enarbeidsflate #sharepoint #office365

 

 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!