Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Dokumentasjon

Hva er dokumentasjon?

Dokumentasjon er en form for bevis, som beskriver/ forklarer noe. Dokumentasjon brukes ofte for å vise til informasjon eller bevise at noe har blitt gjort eller avtalt.

 

I jobbsammenheng skal dokumenter håndteres på en ryddig og sikker måte. Her prates det om dokumentasjon i form av avtaler, arbeidsdokumenter, tilgang til felles dokumenter og informasjonslagring.

 

Det finnes flere verktøy for dokumenthåndtering, et eksempel på dette er SharePoint.

Hvorfor er dokumentasjon viktig?

Dokumentasjon er viktig for å kunne vise til hva som har blitt avtalt/ planlagt og hva som har blitt gjort. Det er en form for lagring som skal sikre kvalitet. Med dokumentasjon kan man enklere oppdage feil. Dokumentasjon gjør det også enklere for flere å jobbe sammen.

Hvordan håndtere dokumenter?

Dokumenthåndtering handler om å holde struktur og orden i dokumentene. Dette vil hjelpe på effektiviteten og innhenting av relevant informasjon for deg og kollegene dine. Les vår guide om dokumenthåndtering her.Invo sitt dokumentsenter bidrar til økt produktivitet og enkel informasjonsdeling på tvers av organisasjonen. Les mer om vårt dokumentsenter | Samle alle dokumenter på ett sted! 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!