Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo styrker kompetansen på prosjektledelse

Invo henter den erfarne prosess- og prosjektlederen Therese Hoel fra Ålesund kommune. Hoel har over 20 års erfaring med utvikling, testing og prosjektledelse av IT-prosjekter fra bank, shipping og offentlig sektor.

Roberth Klemetsen, administrerende direktør i Invo, forteller at rekrutteringen er et viktig ledd i selskapets strategiske satsing mot kommuner og offentlig sektor.

  Therese har inngående kunnskap med å lede digitaliseringsprosjekter i offentlig og kommunal sektor. Hun kjenner kravene og behovene som må til ved innføring av nye systemer. Med Therese på laget får våre kunder enda en faglig sterk og stødig prosjektleder, som bidrar med struktur, prosjektmetodikk og rådgivning som sikrer kvalitet, gevinster og effektivitet i prosessene, sier Klemetsen.

Oppdaget Invos saksbehandlingsløsning søkte jobb

Hoel kommer fra stillingen som regional innføringsleder for Helseplattformen for seks opsjonskommunene på nordre Sunnmøre. De siste ti årene har hun hatt i ulike roller for Helse Midt-Norge IT (Hemit) og Ålesund kommune, både som gruppeleder, rådgiver IKT og velferdsteknologi og prosjektleder. Hun oppdaget Invo for første gang i sommer, da hun saumfarte nettet etter gode samhandlingsløsninger.

 Saksbehandlingsverktøyet til Invo hadde akkurat det vi trengte. Verktøyet for å jobbe smidigere og mer effektivt med prosjektmetodikken vi hadde tilpasset prosjektet, lå der ferdig og klar til bruk. Dette er rett og slett et godt saksverktøy som både er enkelt å bruke og samhandle i. Da tenkte jeg at dette selskapet hadde vært utrolig givende å få seg jobb i, forteller Hoel.

Hoel skal nå jobbe i et team med prosjektledere som jobber i ulike segment, og håper på flere kunder i offentlig og kommunal sektor.

  Fremtidens krav til effektivitet og innovasjon av tjenestene for offentlig sektor er enorme. Mange sitter på tunge og utdaterte systemer. Bare det å få en felles strukturert måte å jobbe på, samhandle på dokument og kunne dele relevant e-post på tvers, vil lette jobben betraktelig, forteller Hoel.

Følger kundene over flere år

Nå gleder hun seg til å hjelpe Invo sine kunder med å finne smidigere og mer lettvinte måter å arbeide på.

  Min oppgave er å hjelpe kundene igang og lose de gjennom digitaliseringsprosjektet. Som prosjektleder bidrar jeg også med rådgivning for hvordan utvikle gode rutiner eller hvordan de kan jobbe systematisk med kontinuerlig forbedringsarbeid. Når våre kunder lykkes, lykkes vi. Derfor følger vi kundene tett over flere år. Det gir meg masse energi, sier Hoel.

Bygger team for offentlige kunder

Noen uker inn i jobben, har Hoel allerede fått en smakebit av hva som venter.

  Invo er imponerende fremoverlent og mener alvor i satsingen, også inn mot offentlig og kommunal sektor. Ledelsen har forstått at det er et stort behov i begge sektorene. Invos løsninger vil kunne bidra til mer kontroll og effektivitet i deres interne prosesser.  Vi bygger nå ett sterkt team av prosjektledere med ulike styrker og kompetanse, - dette gjør oss enda mer fleksible når vi skal samarbeide med kundene våre, forteller Hoel.

Hoel er opprinnelig utdannet dataingeniør, og er sertifisert ScrumMaster, har kurs både innenfor Tjenestedesign, virtuell møteledelse, ITIL og er sertifisert i prosjektmedodikken Prince2®.

Invos saksbehandlingsverktøy for offentlig sektor er basert på Microsoft 365 og integrert med Documaster Arkiv, som oppfyller kravene Noark 5-standarden setter til arkivering i det offentlige. Med Invo Connect er det enkelt å lagre e-poster og dokumenter i SharePoint og Teams. Invo er en Microsoft ISV Gold Partner. Les mer om Invo her.

For ytterligere spørsmål:

Roberth Klemetsen, CEO i Invo, roberth@invo.no Therese Hoel, Prosjektleder i Invo, therese@invo.no

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!