Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Kjeldaas AS velger Invo!

«Kjeldaas var i en prosess hvor de skulle gå fra onprem til skyløsninger. Vi kom i kontakt med Invo gjennom vår driftspartner Easify."

"I prosessen med å gå over til sky hadde vi landet på at Office 365 skulle være vår plattform for dokumentlagring, samhandling og deling av informasjon. Vi så fort at Office 365 rett ut av boksen ikke dekket de behovene vi hadde. Vi trengte bedre løsninger for å understøtte våre rutiner og arbeidsprosesser.

Valget falt på Invo fordi Invo leverer standard moduler som er integrert med Office 365 som dekker behovene for hele selskapet. Invo er en fremoverlent og innovativ leverandør som leverer løsninger til flere andre store aktører i vår bransje. Dette er svært fordelaktig for oss fordi det gir synergier som bidrar til at man ikke trenger å finne opp kruttet hver gang", sier Håkon Beheim i Kjeldaas AS.

Leveransen består av følgende moduler og tilleggsapplikasjoner:

Invo Prosjekt

Invo Move

Invo Dokumentsenter

Invo Kvalitetssystem

Invo Tilgangskontroll

Invo Prosjektstyring

Om Kjeldaas AS

Kjeldaas AS er lokalisert i Sande i Vestfold. Deres styrke er lang fartstid og bred erfaring, kombinert med 135 svært dyktige medarbeidere. Kjernevirksomheten deres består i dag av grunnarbeider for industri, infrastruktur,  vann- og avløpsanlegg. Kundene er hovedsakelig Stat, Kommuner, interkommunale selskaper samt private utbyggere. Vi de har i tillegg egne avdelinger for bygging av idrettsanlegg som fotball og friidrett, samt en avdeling for NoDig.

For å komplettere våre arbeider, har vi et godt samarbeid med seriøse aktører innen blant annet sprengning, elektro, betong og undervannsarbeider.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!