Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Nord-Østerdal Kraftlag velger Invo!

"Invo gir NØK positiv energi i form av fleksible løsninger i eksisterende systemer til en fornuftig pris. Invo sitt fokus på brukerorienterte løsninger gjør at våre ansatte raskt vil kunne ta systemet i bruk", sier Stian Hogstad, Ingeniør i NØK.

Som et medium størrelse i kraftkonsern, er NØK avhengig av løsninger som er effektive og fleksible. Vi har de siste 10 årene laget egne løsninger i SharePoint for arkivering av dokumenter og andre typer dataflyt, men det kreves mye ressurser og kompetanse for å bygge og ikke minst vedlikeholde disse løsningene. Andre alternativer innenfor arkivering og saksbehandling ble vurdert, men dessverre har de fleste løsninger vi har sett på vært for tunge og spesialiserte i tillegg til at de er i overkant priset i forhold til vår størrelse, sier Stian Hogstad, Ingeniør i Nord-Østerdal Kraftlag.

Invo gir NØK positiv energi i form av fleksible løsninger i eksisterende systemer til en fornuftig pris.

I løpet av 2020 har NØK tatt i bruk Microsoft 365 og Teams som intern kommunikasjonsplattform. Når vi nå tar i bruk Invo Dokumentsenter, Kontrakt, Connect og Malbibliotek, gir dette oss ekstra muligheter og fleksibilitet på en kjent brukerflate. Invo sitt fokus på brukerorienterte løsninger gjør at våre ansatte raskt vil kunne ta systemet i bruk, sier Stian.

Vi i Invo takker for tilliten så langt, og ser frem til et spennende samarbeid fremover!

Lurer du på om Invo sine løsninger passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!