INVO Dokumentsenter

Invo Dokumentsenter er verktøyet for administrasjonen, hvor dere finner alle selskaps- og avdelingsrelaterte filer. Modulen erstatter typiske fellesområder og -mapper på filserveren. 

Med Invo Dokumentsenter får du:

  • Brukervennlig søkefunksjon – søk på navn, mappe eller innhold
  • Versjonslogg
  • Jobb i samme dokument samtidig
  • Optimalisert arbeidsflyt
  • Tilgangsstyring av områder, mapper og filer
  • Samhandling på tvers av organisasjonen
  • Synkronisering til din maskin
  • Tett integrasjon mot Microsoft 365

Brukervennlig løsning for dokumenthåndtering

Invo Dokumentsenter bidrar til økt produktivitet gjennom raskere innhenting av relevant informasjon, og enkel informasjonsdeling på tvers av organisasjonen. Modulen gir dere en brukervennlig løsning for lagring og organisering av dokumenter. Dere velger selv hvordan systemet skal struktureres. Brukerne kan navigere i et velkjent oppsett, og blant annet søke opp innhold etter filnavn, mappe eller direkte på innhold. Dette er filserveren i skyen, akkurat slik brukerne er vant til.

Muligheten for tilgangsstyring gjør det enkelt å definere hvem som har tilgang til ulike dokumenter i dokumentsenteret. For personer uten tilgang vil dokumenter verken være synlige visuelt eller ved søk. Dermed blir sensitiv informasjon og sikkerhetshensyn ivaretatt.

Les også: «Med disse enkle grepene får du maksimalt ut av Invo Dokumentsenter».

Et naturlig alternativ til lokal informasjonslagring

En utfordring i mange virksomheter er at viktig informasjon lagres lokalt hos den enkelte ansatt. Dermed blir det lett til at informasjonen forsvinner i innboksen, og den blir umulig for andre å lokalisere. Med Dokumentsenter i SharePoint får brukeren et naturlig alternativ til lokal lagring, som også gjør det mulig for andre å gjenfinne informasjonen senere. 

Et velfungerende søkeverktøy og automatisk fangst av metadata gjør det enkelt å søke opp informasjonen du er ute etter. Invo Dokumentsenter har også nyttige standardfunksjoner for rettighetsstyring, forhåndsvisning av dokumenter, deling, versjonslogg og muligheter for å sette på arbeidsflyt på dokumenter.

Med Invo Connect, vil organisasjonen kunne samle informasjon, det være seg e-poster og filer fra flere Office kilder i en brukerflate.

Tilgjengelige Add-Ons

INVO Malbibliotek

Add-Ons

INVO Malbibliotek

Invo Malbibliotek er en tilleggsmodul som forenkler, kvalitetssikrer og effektiviserer distribusjon av bedriftens maler i MS Share...

INVO Tilgangskontroll

Add-Ons

INVO Tilgangskontroll

Invo Tilgangskontroll er en tilleggsapplikasjon som forenkler administrasjon og gir en god oversikt over interne og eksterne tilga...

INVO Brreg

Add-Ons

INVO Brreg

Invo Brreg er en tilleggsapplikasjon i Invo Solution som lar bedriften din hente juridisk riktig informasjon om alle deres kunder ...