Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Steen & Lund AS velger Invo!

«Vi velger INVO fordi vi ser potensialet i en SharePoint basert plattform for prosjektstyring tilpasset våre prosesser, hvor vi enkelt kan koble på tredjepartsleverandører etter behov»

«Vi velger INVO fordi vi ser potensialet i en SharePoint basert plattform for prosjektstyring tilpasset våre prosesser, hvor vi enkelt kan koble på tredjepartsleverandører etter behov. Videre fremstår INVO som en fremoverlent leverandør med oversiktlige løsninger og en fornuftig prismodell» sier Stig Warsla, Leder for Kvalitet og Samfunnsansvar i Steen & Lund.

Steen & Lund er Norges største anleggsgartner med lang erfaring i å skape levende utemiljøer. De utfører alle typer ombygging, nyanlegg og vedlikehold av Utomhusanlegg og gjør oppdrag for private, offentlige, institusjoner, borettslag og næringsliv. Steen & lund skaper utemiljøer som folk skal trives i!

Ved hjelp av Invos standard moduler integrert med Office 365, vil ansatte enkelt kunne lagre og gjenfinne relevant informasjon på tvers av organisasjonen. Med Invo Prosjekt, vil Steen & Lund få både bedre kontroll på prosjektets livssyklus og økt kvalitet på prosjektgjennomføring.

Med Invo og PowerBI, vil Steen og Lund få interaktiv innsikt i den daglige driften og et informert grunnlag for å ta bedre beslutninger.

Leveransen består av:

Invo Prosjekt

Invo Move

Invo Dokumentsenter

Invo Kvalitetssystem

Invo Tilgangskontroll

Invo Sak

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!