Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Tenk stort velg smått!

Kan en liten utfordrer levere like gode tjenester som en stor og etablert IT-aktør? Invo-gründer Roberth Klemetsen mener de i mange tilfeller kan levere bedre.

Det er mye trygghet i å velge et stort og etablert selskap som IT-partner. Jeg har god forståelse for at mange går for den leverandøren de føler har mest erfaring og pondus. Det gir en trygghetsfølelse.

Jeg vil likevel våge meg til å si at det i mange tilfeller er en falsk trygghetsfølelse. Det kan nemlig være vel så mange fordeler med å velge en utfordrer som Invo.

Dette fordi IT-bransjen er ganske unik. Det er en bransje drevet nesten utelukkende av innovasjon, hvor de teknologiske nyvinningene alltid vil være førende for suksess. Det er i motsetning til mange andre bransjer, hvor suksessen ofte avhenger av å ha etablerte nettverk, distribusjonskanaler, stordriftsfordeler og så videre.

Jeg vil påstå at utfordrer som Invo ofte er vel så fremoverlente som de større. Det ligger i vår natur å være på tå hev, noe som resulterer i at vi ofte er først ute med innovative løsninger. Vår automatiserte arkivløsning for saksbehandlere, utviklet i samarbeid med Documaster, er et godt eksempel på dette.

Som en liten aktør er vi også tettere på kunden, rett og slett fordi vi er avhengig av det. Det betyr at vi utvikler moduler og løsninger tilpasset behovene i de forskjellige bransjene, som senere kan kommersialiseres og videreutvikles. Invo Prosjektstyringsverktøy er et godt eksempel på dette. Verktøyet ble utviklet i samarbeid med flere store aktører fra bygg- og anleggsbransjen, noe som har gjort at det i dag er veldig populært blant bedrifter i dette segmentet.

Et annet eksempel er Invo Connect, som ble født ut av tilbakemeldinger fra brukerne. Ideen til verktøyet ble nemlig plukket opp fra SharePoint UserVoice, et forum hvor SharePoint-brukere kan gi tilbakemelding på hvilke funksjoner de ønsker seg. Enklere og raskere lagring av e-post og vedlegg var blant det mest etterspurte, og det er nettopp det Invo Connect-løsningen nå tilbyr.

Les mer om Invo Connect-løsningen i denne artikkelen fra Digi.no

Som kunde av Invo vil du med andre ord være med på å utvikle løsningene du selv får, samt være med på å påvirke hvordan de skal bli bedre i fremtiden. Det vil du ikke nødvendigvis få om du velger en større leverandør, ettersom de i større grad lener seg på låste løsninger.

Et lite selskap som Invo opparbeider seg etter hvert også bred erfaring på de ulike utfordringene kunden har, og vi har derfor muligheten til å utvise større fleksibilitet og kreativitet enn leverandører som er mer låst til de eksisterende løsningene. Det tror jeg de fleste kundene våre vil støtte meg på.

Så om du jobber i, eller eier, et selskap som selv ønsker å vokse gjennom innovasjon, gir det jo mening å velge en leverandør som har samme tankesett.

Derfor vil jeg råde alle bedriftsledere og innkjøpere med disse ambisjonene til å tenke stort og velge smått.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!